Shazam

A Shazam! rendezője, David F. Sandberg válaszolt a Superman vendégszereplés pletykáira

Superman mikor tér vissza?

Superman visszatérése többször is szóba került az elmúlt időben. Kezdve a Shazam! című filmmel, amiben a tervek szerint visszatért volna Henry Cavill, ám annyira elfoglalt volt egy másik film (a Mission: Impossible – Utóhatás) forgatásával, hogy még cameo szerepet sem tudott vállalni. Egy vicces jelenetre került sor a film végén, amikor besétált Superman, de csak deréktól lefelé mutatták.

Most a Shazam: Fury of the Gods című folytatásnál ismét felkapott téma lett Superman visszatérése, miszerint Henry Cavill legközelebb a Shazam franchise második részében lehet újra az Acélember. Természetesen David F. Sandberg rendezőhöz is eljutottak ezek a pletykák, amire most közösségi oldalán tért ki. Elmondta, hogy nem fog reagálni egyik pletykára sem, miután az első rész forgatása sem úgy alakult, ahogy azt eltervezték.

Ahogy olvasható a bejegyzésében, több okból kifolyólag sem fog reagálni a pletykákra. Az egyik például az, addig nem lehetünk benne biztosak, amíg el nem készül. A Shazam! forgatás felénél még az volt a terv, hogy Cavill szerepelni fog benne, ahogy arról pletykáltak is, de végül semmi sem lett belőle. Nem sikerült megegyezni. (Azt viszont majdnem teljes mértékben megerősítette a rendező, hogy Shazam szerepelni fog a második részben. Szóval ha rajongsz a karakterért, akkor élvezni fogod a második részt.)

Ugyanakkor a Variety egy korábbi cikkében arról jelentett, hogy Henry Cavill nem fog visszatérni Supermanként a második részben. A cikkben két független forrásra hivatkoztak, akik közel állnak a produkcióhoz, illetve ismerik a színész napirendjét. Az már biztos, hogy Cavill Supermanjével legközelebb március 18-án találkozunk majd a Zack Snyder: Az Igazság Ligája című rendezői változatban, és könnyen lehet, hogy ez lesz utolsó szerepe a DC Moziverzumban.

Total
6
Shares
Previous Article

Minden, amit a Starfield-ről tudhatunk

Next Article

Újabb érdekes fordulat a Silent Hill kapcsán!

Related Posts