Főoldal Sorozatok A Secret Invasion forgatási fotóján először látható Emilia Clarke titokzatos karaktere Samuel L. Jackson mellett
Sorozatok

A Secret Invasion forgatási fotóján először látható Emilia Clarke titokzatos karaktere Samuel L. Jackson mellett

Még mindig nem árulták el, kit játszik a Trónok harca egykori sztárja.

503
Titkos Invázió

Még tavaly októberben kaptuk a hírt, hogy forog a Disney+ legújabb sorozata. Már láthattuk a megviselt Nick Furyt a hivatalos képen, de rajta kívül a többiek nem mutatták magukat. A hétvégén azonban megjelentek az első fotók a Secret Invasion című sorozat brit forgatásáról, amelyeken Samuel L. Jackson ismét Nick Fury szerepében látható, és először láthatjuk a Trónok harca című sorozatból Emilia Clarke titokzatos karakterét.

A Secret Invasion sorozatadaptációt jelenleg az Egyesült Királyságban forgatják, ahonnan záporoznak a forgatási fényképek. Mint látható a lenti képen, Nick Fury azzal a szakállal látható, amit a Marvel Studios a hivatalos sneak peek formájában már bemutatott a Disney részvényeseinek még 2020 decemberében. Szakállat már kapott, de továbbra sincs nyoma a szemfedőnek. Továbbra is kérdéses, hogy mi történt a karakterrel, mi változott azóta, hogy legutóbb láttuk őt az űrben a Pókember: Idegenben stáblista utáni jelenetében. A jelek arra utalnak, hogy a S.H.I.E.L.D. egykori igazgatója sok mindenen ment keresztül.

Természetesen mindig nagy örömmel írnunk a Furyról, de most sokkal fontosabb megjegyezni, hogy először láthatjuk Emilia Clarke-ot egy ismeretlen karakter szerepében. Azt talán nyugodtan kijelenthetjük, hogy ez nem Abigail Brand (úgy gondolják, hogy Olivia Colman kapta ezt a szerepet). Eddig semmi különös nincs a karakterben, egy átlagos nőnek néz ki, de ki tudja. Tökéletes álca egy Skrull alakváltónak! Az internet legnépszerűbb elmélete szerint Clarke nem mást játszik majd, mint Talos lányát, aki időközben felnőtt, és a Földön talált otthonra, mielőtt összefognak Nick Furyval.

Vajmi keveset tudunk a sorozatról. Még azt sem tudjuk, hogyan kapcsolódik majd a The Marvels című eseményeihez. Részletek nélkül merész kijelentés az, hogy a sorozat nem lesz olyan epikus, mint a Marvel kockásán, de bármi megtörtént, ki tudja, milyen meglepetést tartogatnak számunkra a Marvel Studios producerei.

Várhatóan a Secret Invasion premierje valamikor 2023-ban kerül sor a Disney+ streamingszolgáltatón.

Szerző
Kévés Bence Mihály

A filmek és sorozatok varázslatos világába csöppentem, és az élet túl rövid ahhoz, hogy rossz filmeket nézzünk.

Szólj hozzá!

Közelgő események