Főoldal Filmek A Russo testvérek továbbra is nyitottak rá, hogy visszatérjenek és rebootot forgassanak kedvenc X-Men karakterükről
Filmek

A Russo testvérek továbbra is nyitottak rá, hogy visszatérjenek és rebootot forgassanak kedvenc X-Men karakterükről

A Russo fivérek következő nagy projektje Rozsomákot mutatja majd be?

277
Russo testvérek

Joe és Anthony Russo rendezők nem titkolták, hogy nagy X-Men-rajongók, és úgy tűnik, hogy a tervezett reboot rendezését is szívesen vállalnák, ha erre lehetőség adódna. A Bosszúállók: Végjáték rendezőpárosa, Joe és Anthony Russo a múltban már többször beszélt az X-Menek iránti szeretetükről. Továbbra sem lehet tudni a Marvel Studios tervéről, mihez kezd az új karakterekkel, de a két rendező kész visszatérni.

Még mindig nem tudjuk, hogy Russóék folytattak-e hivatalos beszélgetést a Marvel Studios vezetőivel egy új projektről, de úgy tűnik, hogy továbbra is izgatja a gondolat a Russo testvéreket. Az AP Entertainmentnek nyilatkozva a rendezőket ismét arról a “pletykáról” faggatták, hogy esetleg ők állhatnak sorba egy új X-Men-film rendezéséért.

Az egyik legféltettebb kincsem a Hihetetlen Hulk #181, ami Rozsomák első megjelenése. Ez a képregénygyűjteményem fontos része. Mivel Rozsomák annyira fontos az X-Menek között, természetesen szórakoztató projekt lenne dolgozni rajta, és új utat találni hozzá.

De úgy gondolom, hogy ez valószínűleg olyasmi, amit Kevin Feige jogosan tett félre egy időre, hogy új karaktereket mutasson be a világnak, és visszahozza, amikor készen áll.

Joe Russo

A Kingsman sztárja, Taron Egerton megerősítette, hogy találkozott Feige-gel, és arról beszélgettek, hogy Rozsomák szerepében bemutatkozik a Marvel Moziverzumban. Noha a találkozóra sorkerült már, még nem lehet mérget venni rá, hogy életre keltheti majd ezt az ikonikus karaktert, akit Hugh Jackman évtizedeken keresztül játszott.

Szerző
Kévés Bence Mihály

A filmek és sorozatok varázslatos világába csöppentem, és az élet túl rövid ahhoz, hogy rossz filmeket nézzünk.

Szólj hozzá!

Budapest Comic Con

Közelgő események

Még több a témában...

Venom 2. - Vérontó
Filmek

A Venom 3. forgatási fotója árulkodik arról, hogy a film kapcsolódik az MCU eseményeihez

Eddig csak találgattunk, most a Venom 3. kulisszák mögötti fotója megerősítette a...