Főoldal Filmek Taron Egerton és Kevin Feige találkoztak, hamarosan jöhet a bejelentés, hogy melyik ikonikus X-Ment kelti majd életre
Filmek

Taron Egerton és Kevin Feige találkoztak, hamarosan jöhet a bejelentés, hogy melyik ikonikus X-Ment kelti majd életre

Tökit szemelték ki Rozsomák szerepére a Marvel Moziverzumban?

346
Taron Egerton

Az X-Men jövője a legnagyobb rejtély a Marvel Moziverzum körül. Szűkszavúan a készítők, gyakorlatilag semmit sem árultak még el a mutánsokról, azonban a hónap végén ez változhat, amikor a Marvel Studios három év után először visszatér a San Diego-i Comic-Conra. Rengeteg találgatás látott napvilágot azzal kapcsolatban, hogy ki vehetné át Rozsomák szerepét Hugh Jackman után, és Taron Egerton magasan a legesélyesebb erre az ikonikus szerepre.

A Kingsman sztárja, Taron Egerton arról beszélt, hogy esetleg Hugh Jackman utódja lehet Rozsomák szerepében, és azt is megerősítették, hogy találkozott a Marvel Studios elnökével, Kevin Feige-gel. Taron Egerton már korábban is szóba került a szerepre, még amikor kijött az X-Men: Az eljövendő múlt napjai. A New York Times nemrég megjelent cikkében megerősítették, hogy Egerton már találkozott a Marvel Studios vezetőjével is. A 32 éves színész kitért arra is, hogy milyen rajongás övezi, hogy ő játszhatja Rozsomákot az MCU-ban:

Nem hiszem, hogy hiba lenne ezt mondani. Izgatott lennék, de egyben aggódnék is, mert Hugh-t annyira összekapcsolják a szereppel, hogy elgondolkodnék azon, vajon nem lenne-e nagyon nehéz másnak eljátszania ezt a karaktert. De remélhetőleg, ha mégis összejönne, adnak nekem egy esélyt.

Taron Egerton

Bár a Disney már évekkel korábban felvásárolta a 20th Century Foxot, és vele együtt az összes mutáns visszakerült a Marvelhez, a stúdió még nem jelentett be semmit az új karakterrel. Egyedül Deadpool sorsa borítékolható, Ryan Reynolds főszereplésével készül a harmadik rész, de még is sem lehet tudni, mikor jön ki a film. Talán négy hét múlva okosabbak leszünk, és a nagy bejelentések között Rozsomákot is bejelentik majd a sok már között.

Szerző
Kévés Bence Mihály

A filmek és sorozatok varázslatos világába csöppentem, és az élet túl rövid ahhoz, hogy rossz filmeket nézzünk.

Szólj hozzá!

Budapest Comic Con

Közelgő események

Még több a témában...