The Mandalorian

A Rangers of the New Republic forgatókönyve soha nem készült el, még az ötletet sem lehetett beleépíteni a The Mandalorian sztorijába

Elve halálra volt ítélve ez a Disney+ projekt?

A Rangers of the New Republic című sorozat ötletét a Lucasfilm Gina Carano kirúgása után elvetette, és most megerősítették, hogy a Disney+ sorozat forgatókönyve valójában soha nem készült el. Sokan annak tulajdonították a projekt halálát, hogy Carano antiszemita és COVID-ellenes bejegyzései miatt kirúgták, és ő lett volna a sorozat főszereplője, de probléma forrása máshol gyökeredzik.

A The Mandalorian élőszereplős sorozat sikerének köszönhetően a Disney+ egy egész sor tévésorozatot jelentett be, köztük az egyik a Rangers of the New Republic. A sorozatról nagyon keveset árultak el, mindössze annyit lehetett tudni, hogy főszerepben Cara Dune lett volna, akit a The Mandalorian-sorozatban ismerhettük meg Gina Carano alakításában. Gina Caranót kirúgta a Disney a “visszataszító” és tarthatatlan közösségi média posztjai után. A színésznő most Ben Shapiróval dolgozik filmeken.

Az eset után a Lucasfilm továbblépett, és egy időre parkoló pályára került a Rangers of the New Republic című projekt. Az Empire magazinnak adott interjújában Kathleen Kennedy nemrég megosztott néhány információt a projektről, amely úgy tűnik, soha nem lépett túl, hogy 2020 decemberében bejelentették.

Soha nem írtunk semmilyen forgatókönyvet vagy bármit ehhez a sorozathoz. Valamit biztosan átültettünk [a tervekből] a The Mandalorian jövőbeli epizódjaiba.Kathleen Kennedy

Mivel a sorozat cselekményét semmilyen formában nem dolgozták ki, még forgatókönyv sem készült el, így valószínűleg már soha nem derül ki, milyen formában mutatta volna be az Új Köztársaságot. Arról továbbra sem esett szó, hogy Cara Dune-t hogyan fogják kiírni a messzi-messzi-messzi galaxisból. Az egyik lehetőség, hogy megölik majd és csak említést kapunk rá a harmadik évadban, vagy még erre sem fáradnak a készítők, pusztán feledésbe merül a ranger. Azt viszont nehezen tudjuk elképzelni, hogy újraosztják a szerepet.

The Mandalorian
Total
28
Shares
Previous Article
Ms. Marvel

A The Marvels forgatási fotóján láthatjuk Ms. Marvel új szuperhősjelmezét

Next Article
Pókember: Nincs hazaút

Tényleg a Pókember: Nincs hazaút lesz a leghosszabb Pókember-film

Related Posts