Mace Windu

A rajongók úgy gondolják, kiszúrták Windu mestert az Obi-Wan Kenobi 4. epizódjában

Windu mester életben van, és visszatér?

A Disney+ múlt héten mutatta be az Obi-Wan Kenobi negyedik epizódja. A sorozat, amely az egykori Jedi-mester (Ewan McGregor) kalandjait meséli el 10 évvel a Star Wars III. rész – A Sith-ek bosszúja eseményei után. Néhány izgalmas húsvéti tojást is elrejtettek a franchise rajongói számára, és néhányan úgy vélik, hogy találtak egyet, amelyben Mace Windu (Samuel L. Jackson) szerepel.

Ben Kenobi, aki beszivárgott az Inkvizítorok erődjébe, egy csoport Erő-érzékeny személyre bukkan. Az embereket börtönbe vetették, amit Kenobi csak sírnak nevez a sorozatban. Ezeket az egyéneket a Sith inkvizítorok ölték meg, sok rajongó pedig igyekezett kikockázni a képeket, hogy a holtestek között találunk-e ismerő arcot, mondjuk például Mace Windu mestert. A mesterrel az előzménytrilógiában Darth Sidious “végzett”, legalábbis ebben a tudatban vagyunk, de erre bizonyítékot máig nem kaptunk. Sokak szerint a mester életben maradt, és akárcsak a megmaradt jedik, ő is elrejtőzött a Birodalom és a Sith-ek elől.

Most azonban újra előkerült egy korábbi elmélet arról, hogy Mace Windu visszatérhet. Néhány rajongó ugyanis kiszúrta, hogy a sírban lévő egyik személy hasonlíthat Mace Windu képmására, ami, ha ez így lenne, érdekes következményekkel járna a Star Wars-franchise jövőjét illetően.

Ha ez valóban Mace Windu lenne, aminek akkor lenne értelme, ha a készítők szeretnék visszahozni a karaktert a messzi-messzi galaxisba. Őszintén szólva nem lenne nagy meglepetés, ha a Lucasfilm valóban azon törné magát, hogy miként hozzák vissza a mestert, hiszen Samuel L. Jackson korunk egyik legnagyobb színésze, a világ egyik legismertebb és legszerethetőbb filmsztárja, a rajongók megőrülnék érte. Egyébként a színész többször is elmondta, örömmel vállalná a szerepet, várja a telefont, hogy újra felvegye a köpenyét.

Total
13
Shares
Previous Article
Thor: Szerelem és mennydörgés

A Thor: Szerelem és mennydörgés játékideje sokkal rövidebb a vártnál, és ezzel az MCU egyik legrövidebb produkciója

Next Article
Tőrbe ejtve

Rian Johnson bejelentette, milyen címen kell keresnünk a Tőrbe ejtve folytatását

Related Posts