Főoldal Filmek A Préda rendezője viccesen reagált azokra a képekre, amiket Ryan Reynolds szivárogtatott ki a Deadpool 3. forgatásáról
Filmek

A Préda rendezője viccesen reagált azokra a képekre, amiket Ryan Reynolds szivárogtatott ki a Deadpool 3. forgatásáról

A film, amiben Deadpool összecsap az univerzum egyik leghalálosabb gyilkológépével, a Ragadozóval.

362
Deadpool
Forrás: 20th Century Studios

A forgatásokról történő kiszivárgások továbbra is óriási problémát jelentenek. Miközben a Disney készülő Hófehérkéje, Rachel Zegler történeteket oszt meg a fiatal rajongókkal, addig paparazzi felvételeket láthattunk Ryan Reynolds és Hugh Jackman párosáról a Deadpool 3. forgatásán. A szivárogatást a film sztárja megelégelte, ezért elárasztotta a világhálót vicces képekkel.

A Deadpool 3. forgatási fotói miatt Ryan Reynolds megtorlásképpen elkezdte posztolni a képek Photoshoppolt változatait, olyan karakterekkel, mint Mickey egér, Urkel és a Ragadozó. Természetesen a felsorolt karakterek közül egyik sem kap helyet a folytatásban, azonban a Préda rendezője, Dan Trachtenberg jól szórakozott rajta, hogy a Marvel nagyszájú szuperhőse a világegyetem leghalálosabb gyilkológépe ellen fog harcolni.

Az elmúlt hónapokban egészen vad pletykákat is olvashattunk a filmmel kapcsolatban, de nyilvánvalóan nem szabad komolyan venni ezeket a híreket. A Marvel Studios hivatalosan még nem ismertette a film történetét, de arról hallottunk, hogy Deadpool (Ryan Reynolds) és Rozsomák (Hugh Jackman) valamiféle multiverzumos kalandban vesz részt a TVA megkeresésére, amely egyesíti az X-Men univerzum meglévő szereplőit a filmvásznon. Arról rengeteg forgatási kép kiszivárgott, hogy kik lehetnek ezek a visszatérő mutánsok.

Ryan Reynolds és Hugh Jackman mellett többen visszatérnek az előző két részből, köztük Karan Soni (Dopinder), Leslie Uggams (Blind Al), Morena Baccarin (Vanessa), Stefan Kapicic (Colossus), Brianna Hildebrand (Negasonic Teenage Warhead), Shioli Kutsuna (Yukio) és Rob Delaney (Peter).

Emma Corrin várhatóan a gonosz Cassandra Novát alakítja majd, míg Matthew Macfadyen feltehetően az Idővariációs Hatóság egy Paradox nevű ügynökét fogja alakítani.

A jelenlegi tervek szerint a Deadpool 3. 2024. július 26-án kerül a mozikba.

Deadpool 3.
Forrás: 20th Century Studios
Szerző
Kévés Bence Mihály

A filmek és sorozatok varázslatos világába csöppentem, és az élet túl rövid ahhoz, hogy rossz filmeket nézzünk.

Szólj hozzá!

Budapest Comic Con

Közelgő események

Még több a témában...

Venom 2. - Vérontó
Filmek

A Venom 3. forgatási fotója árulkodik arról, hogy a film kapcsolódik az MCU eseményeihez

Eddig csak találgattunk, most a Venom 3. kulisszák mögötti fotója megerősítette a...