Főoldal Filmek A Préda rendezője “izgalmas megbeszélésekről” számolt be, amikor a folytatásról faggatták
Filmek

A Préda rendezője “izgalmas megbeszélésekről” számolt be, amikor a folytatásról faggatták

Borítékolható a Préda folytatása, a kérdés csak az, mikor és hol mutatják be a következő Ragadozó-filmet.

278
Préda
Forrás: Hulu

Egy éve mutatták be a Ragadozó-franchise előzményfilmjét, és miután mindenki elismerően nyilatkozott a Préda című filmről, sok rajongó teszi fel a kérdést, hogy mikor érkezik a folytatás? Dan Trachtenberg rendező lenyűgözte a Ragadozó- és horrorrajongókat az előzményfilmmel. Teljesen új megközelítést használtak, és bebizonyosodott, hogy nem kell a jelenben játszódnia a történetnek, akár a 18. századi amerikai vadon is jó terep lehet az idegen és az ember összecsapására.

Most, hogy a Préda igazolta, hogy a Ragadozó gyakorlatilag bármilyen lehet, milyen történetet főzhet ki Trachtenberg és társai legközelebb? A The Playlist interjúvolta meg a rendezőt, hogy mivel készülnek a folytatásra, amiről korábban már a főszereplőt alakító színésznőt is kérdezték.

Erről most még nem igazán mondhatok bármit, de annyit elárulhatok, hogy miközben befejeztük a filmet, nagyon izgalmas beszélgetéseket folytattunk. A stúdió, én, az író és a producerek arról beszélgettünk, hogy milyen őrült dolgokat csinálhatnánk legközelebb. Soha nem álltam le, senki sem állt le azzal, hogy milyen klassz dolgok jöhetnek a jövőben.

Dan Trachtenberg

Amikor arról kérdezték, hogy a következő Ragadozó-filmet a mozikban lesz látható, vagy streamelhető lesz, Trachtenberg nem kívánta kommentálni a kérdést, szóval ez még a jövő zenéje, hogy melyik platformon láthatjuk legközelebb az idegeneket.

A Préda több volt, mint az eredeti Ragadozó-film előzményfilmje: igazolta a koncepciót, hogy működőképes. Minden más Ragadozó-film megpróbálta lemásolni az első film szerkezetét: a Ragadozó sportot űzött abból, hogy katonai és rendvédelmi emberekre vadászott. A Préda volt az első olyan film, amiben teljesen új kontextusba helyezték a vadászatot a régi világban a modern katonai technológiák mellőzésével. Sőt, ennél is több volt, mivel ez volt a franchise első olyan produkciója, amiben a főszereplőt egy női karakter játszotta.

Maga a tény, hogy egyöntetűen elmondhatjuk a filmről, az elmúlt évek (talán az eredeti óta) legjobb Ragadozó-filmje volt, bizonyítja, hogy mennyire jól működik, amikor a koncepcióban nem ragaszkodnak az eredeti dolgokhoz, hanem hagyják az alkotókat, hogy valami újat próbáljanak ki.

Préda
Szerző
Kévés Bence Mihály

A filmek és sorozatok varázslatos világába csöppentem, és az élet túl rövid ahhoz, hogy rossz filmeket nézzünk.

Szólj hozzá!

Közelgő események

Még több a témában...

Préda
BREAKINGFilmek

A Préda rendezője egy új Ragadozó-filmen dolgozik, de vajon folytatás lesz?

Megtudtunk néhány dolgot az új Ragadozó-filmről, például mikor játszódik.

Préda
Filmek

A Préda egyik törölt jelenete Naru és a Ragadozó első találkozását mutatta volna be

A költségvetési és logisztikai problémák miatt törölni kellett egy jelenetet, ami Naru...