Főoldal Filmek Amber Midthunder kész visszatérni a Préda folytatásában, amiről már beszélgetnek
Filmek

Amber Midthunder kész visszatérni a Préda folytatásában, amiről már beszélgetnek

Több projektről is beszélgetnek, és a Préda 2. része az egyik belőle.

320
Préda
Forrás: Hulu

A Préda sztárja, Amber Midthunder nem először utalt arra, hogy készen áll a folytatásra és állandó téma a projekt. A horror-akciódráma 2022 egyik legsikeresebb filmje lett, és bár hivatalosan még nem jelentették be, de a pozitív kritikák és a rajongói fogadtatás után őrültség lenne kihagyni ezt a lehetőséget.

Ahogy feljebb már írtuk, hivatalosan még nem erősítették meg a második részt, azonban a franchise az 1987-es eredeti film óta gyakorlatilag nem kapott ilyen jó folytatást, örömmel fogadnánk egy újabb részt. A Préda tökéletes példa volt rá, hogy egy előzményfilm is megállja helyét, sőt, talán még jobban működik, mintha a jelenkorban játszódna a cselekmény. A filmet a Hulu streamingszolgáltató mutatta be, és a szolgáltató valaha volt legnézettebb premierje lett, de nagy népszerűségnek örvendett a Disney+ felületén is – Magyarországról itt érhető el a film.

A Varietynek a a Bafta Tea Party vörös szőnyegén sikerült mikrofonvégre kapni a film főszereplőjét, ahol Amber Midthunder elárulta, amennyiben elkészül a folytatás, akkor visszatér.

Nem tudok időpontot mondani. Ez nem egy bejelentés, de nem mondom, hogy nem került szóba a folytatás. Folyamatosan egy csomó dologról beszélgetünk, ez az egyik közülük. Én készen állok. Imádtam ezt a kalandot. Imádom azt a filmet. Boldogan megnézném, tudod, hogy mire vihetnénk még.

Amber Midthunder

Dan Trachtenberg Préda című filmje nagyon gyorsan a slágerlisták élére állt, s tavaly ősszel hetekig a streamingszolgáltató legnézettebb műsora volt. Emellett Latin-Amerika legnézettebb filmje is lett.

A történetben egy komancs törzsi világában járunk, amelynek mindennapjait még nem dúlták fel az európai hódítók. Itt él Kee, aki mintha látnoki erővel is bírna. A lány nagyon közel áll testvéréhez, Taabehez. Kee mindenben kész támogatni öccsét, aki várhatóan a törzs élére állhat. Ebben a világban férfiak uralkodnak, Kee azonban mindent megtesz, hogy bizonyítsa, ő is épp annyira rátermett harcossá tud válni, mint bármelyik férfi a törzsben.

Préda
Szerző
Kévés Bence Mihály

A filmek és sorozatok varázslatos világába csöppentem, és az élet túl rövid ahhoz, hogy rossz filmeket nézzünk.

Szólj hozzá!

Budapest Comic Con

Közelgő események

Még több a témában...

Préda
Filmek

A Préda egyik törölt jelenete Naru és a Ragadozó első találkozását mutatta volna be

A költségvetési és logisztikai problémák miatt törölni kellett egy jelenetet, ami Naru...

Ragadozó
Filmek

Arnold Schwarzenegger vendégszerepet kaphat a Préda folytatásában?

A Préda rendezője a Ragadozó főszereplőjének visszatérésére utalt.

Préda
Filmek

A Préda rendezője “izgalmas megbeszélésekről” számolt be, amikor a folytatásról faggatták

Borítékolható a Préda folytatása, a kérdés csak az, mikor és hol mutatják...