Jon Watts

A Pókember: Nincs hazaút rendezője, Jon Watts tárgyal egy új Star Wars-sorozatról

A pletykák szerint a szóban forgó sorozat a Köztársaság fénykorában játszódik.

A legfrissebb pletykák szerint a Pókember: Nincs hazaút című filmet rendező Jon Watts tárgyalásban áll egy új, a Disney+ számára készülő Star Wars-sorozatról. Az utóbbi időben több alkalommal is elővették a rendező nevét, aki a trilógia után a Fantasztikus Négyes bemutatásán dolgozik majd várhatóan, de a hírek szerint már azután is akad munkája, ha sikerül megegyezni.

A Discussing Film beszámolója szerint Wattsot felkérték, hogy üljön be a rendezői székbe legalább egy epizód erejéig a készülő Star Wars-sorozatnál, amely a jelek szerint a “Grammar Rodeo” munkacímen fut. A hírek szerint Watts nem ellenzi a dolgot, a részvétele attól függ most, hogy a sűrű beosztásába sikerül-e bezsúfolni a forgatást, mivel jelenleg már a Marvel Studios következő produkcióján dolgozik.

Szukits

A hírek szerint Jon Favreau a produceri feladatokat is vállal, aki legutóbb a The Mandalorian és a The Book of Boba Fett írójaként és executive producereként dolgozott. Egyelőre nem tudni, hogy ki fogja írni az új sorozatot, de várhatóan a gyártás közeledtével több részlet is kiderül, a tervek szerint idén nyáron fogják bekapcsolni a kamerákat.

A Cinelinx számolt be először a sorozatról, és úgy jellemezte, mint egy “űrben játszódó Stranger Things-sorozatot”, és a története a “hősök fiatalabb generációját” mutatja be a Köztársaság fénykorában. A The Acolyte, egy másik készülő Disney+ Star Wars-sorozat ugyanebben az időszaknak az utolsó napjaiban játszódik.

A The Acolyte jelenleg az előkészületi stádiumban van, aminek történetét Russian Doll írja, Leslye Headland felügyeli a sorozatot, a főszerepre pedig Amandla Stenberget szemelték ki. Kathleen Kennedy, a Lucasfilm vezetője korábban már ízelítőt adott a történetből, mondván, hogy “egy árnyékos titokkal teli és sötét erőkkel ostorozott galaxisba kalauzol el a sorozat”, 200 évvel a Star Wars előzményfilmek eseményei előtt.

Ahogy a messzi-messzi galaxis egyre csak bővül, új világokat ismerünk meg, és egyre csábítóbb ez az ismeretlen korunk legnagyobb sztárjainak is. Watts lehet a következő a nagy név, aki kirpóbálja magát a messzi-messzi galaxisban, bár nehéz lesz összehozni. A direktor a Fantasztikus Négyes mellett dolgozik a Végsőállomás 6. részén, valamint George Clooney és Brad Pitt főszereplésével készülő, cím nélküli thrilleren dolgozik az Apple TV+ számára.

Total
1
Shares
Previous Article
Pókember: Nincs hazaút

Box Office: Tom Holland most nem a Pókemberrel, hanem az Uncharted főszerepével robbantott kasszát

Next Article
Pókember: Nincs hazaút

Tíz alkalommal írták át a Pókember: Nincs hazaút forgatókönyvét

Related Posts