Főoldal Filmek A Pókember: Nincs hazaút kiszivárgott képei erősen spoileresek, néhány igen fontos karaktert erősítettek meg
Filmek

A Pókember: Nincs hazaút kiszivárgott képei erősen spoileresek, néhány igen fontos karaktert erősítettek meg

Most tényleg elég a tréfából, erősítsék végre meg a korábbi Pókembereket.

162
Pókember: Nincs hazaút

Miközben a Sony Pictures és a Marvel Studios azon vitáznak, hogy mit mutassanak meg a következő előzetesben, addig a szivárogtatások könyörtelenül leplezik le a legfontosabb karaktereket. Őszintén szólva, ha így folytatják, akár képekből is összetehetjük a filmet lassan, annyi mindent megosztottak már. Egy nappal azután, hogy megkaptuk az első hivatalos posztert, újabb képek szivárogtak ki a filmből.

Több kép is napvilágot látott már a Pókember: Nincs hazaút című filmből. A szereplők rendszerint igyekeznek minél gyorsabban tagadni a híreket, és rácáfolni a képek valódiságára, de úgy tűnik, hogy a most feltöltött képek tényleg az igaziak! Ezeket nehéz lesz megcáfolni. Előre szólunk, hogy a most megjelent képek igen súlyos spoilereket tartalmaznak a filmmel kapcsolatban.

Ahogy már mondtuk, jó ideje szivárogtatják a fontosabb dolgokat a filmből, és bár úgy tűnhet, hogy némelyik csak hamisítvány, kétségtelenül akadnak köztük valódiak. Akárcsak a most megosztott két képek. John Campea osztotta meg a legújabbakat, de miután rájött, hogy talán nem kellett volna, már késő volt törölni őket. A szemfüles rajongók résen voltak, még időben lementették a képeket, és ahogy mondani szokás: amit feltöltenek az internetre, az ott is marad.

A fotók több karakter megjelenését is megerősítik, akikről már hosszú hónapok óta pletykáltak, de eddig még nem kaptak megerősítést. Az egyik fotón Charlie Cox mint Matt Murdock látható, és körbeülnek egy asztalt Peter Parkerrel (Tom Holland), Mayjel (Marisa Tomei) és Happyvel (Jon Favreau). Holland néhány hete már utalt egy ilyen a jelenetre, de akkor azt feltételeztük, hogy a titokzatos karakter, akire utalt, az egyik másik Pókember lehet. A helyszín jól láthatóan May otthonában készült.

Ha már a Tobey Maguire és Andrew Garfield által alakított korábbi pókfejeknél tartunk, a következő képen maszk nélkül láthatjuk őket a legújabb barátságos és közkedvelt Pókemberrel egy képen. Egészen eszméletlen, ezek után van még bárki, aki kételkedik Maguire és Garfield szerepében?

Nem győzzük elégszer kihangsúlyozni, hogy a fenti képek nem hivatalos fényképek, de az eredetiségüket ez nem cáfolja meg. A poszterrel viszont megerősítést kapott, hogy a Sam Raimi rendező trilógiából a Zöld Manó visszatér, és a posztert elnézve nem sok mindent változtattak a gonosztevő jelmezén.

Pókember: Nincs hazaút 2021. december 17-én kerül kizárólag a mozikba, ami egyben egy trilógia befejező része, és nem kizárt, hogy Tom Holland utolsó szereplése a Marvelnél.

Szerző
Kévés Bence Mihály

A filmek és sorozatok varázslatos világába csöppentem, és az élet túl rövid ahhoz, hogy rossz filmeket nézzünk.

Szólj hozzá!

Közelgő események

Még több a témában...

Vasember
Filmek

Kevin Feige végre reagált azokra a pletykákra, hogy Robert Downey Jr. visszatérhet Vasemberként

Megszólalt a témában a Marvel Studios vezetője is, hogy visszatérnek-e az eredeti...

Madame Web
Előzetesek

Megjelent a csajokkal teli Madame Web előzetese magyarul

Magyar szinkronnal is elérhető a Madame Web első nagy előzetese.

Pókember: Idegenben
Filmek

Tom Holland csak akkor fog újra Pókembert játszani, ha megéri visszatérni

Nyomós ok kell azért, hogy elkészüljön a Pókember 4.