Főoldal Filmek A Pókember: Nincs hazaút poszterén láthatjuk először Zöld Manó visszatérését
Filmek

A Pókember: Nincs hazaút poszterén láthatjuk először Zöld Manó visszatérését

A Zöld Manó is felfedte magát a Pókember: Nincs hazaút poszterén.

553
Pókember: Nincs hazaút
Forrás: Marvel Studios

Hosszú várakozást követően reggelre hivatalosan is bemutatták a Pókember: Nincs hazaút című film poszterét. A poszteren a főhőst és Doctor Octopus mechanikus karjai mellett először láthatjuk a visszatérő Zöld Manót a közelgő filmből, amely 2021. december 17-én érkezik kizárólag a mozikba.

A posztert a film hivatalos Twitter-fiókján osztották meg, és azonfelül, hogy egy újabb pillantást vethetünk a nagy visszatérő Alfred Molina Doktor Octopusára, úgy tűnik, hogy további utalásokat kaptunk mind a felvillanyozott Jamie Foxx Elektró visszatérésére, mind pedig a Homokemberre egy felszálló porviharral, de leginkább Willem Dafoe Zöld Manóján akadt meg a szemünk a poszter jobb oldalán. Elsőre talán fel sem tűnt, hogy a Manó is szerepel a poszteren, de ha jobban megnézzük, akkor bizony ott van, és pont azt a jelmezt viseli, amit a Sam Raimi 2002-es filmjében.

Bár a Zöld Manót eddig még nem láttuk képen, csak hallottuk a Pókember: Nincs hazaút első előzetesében, de az első hivatalos poszter egy lépéssel közelebb visz minket a Multiverzumhoz és annak megértéséhez, amiben a korábbi Pókember-filmek gonosztevői visszatérnek. De talán nem a gonosztevők jelentik a legnagyobb szenzációt majd a filmben.

FDpCtB9WYAADCtS?format=jpg&name=large

Miközben rengeteg utalást kaptunk arra, hogy sok ismerős gonosztevőt visszahoznak a trilógia befejező részére, a rajongók izgatottan várják, hogy Tobey Maguire és Andrew Garfield is utat tör-e magának a multiverzumon keresztül a Marvel Moziverzumba. Garfield tagadta, hogy szerepe lenne a filmben, de annyi bizonyítékot és szivárogtatást láttunk már, hogy csak idő kérdése, mikor fogják hivatalossá tenni a két korábbi Pókember visszatérését. Egy korábbi cikk szerint éppen miattuk késik ennyit a következő előzetes, mert a Marvel Studios és a Sony Pictures nem tud megegyezni abban, mikor fedjék fel a két karaktert.

A sok karakter mellett a Gyík is visszatér majd, de a Venom 2. – Vérontó stáblista utáni jelenete után az is elképzelhető, hogy Tom Hardy Venomja is beugrik, ugyanis utóbbit egy Pókember: Nincs hazaút sapkában kapták lencsevégre. Bár rengeteg más oka lehet annak, hogy Hardy miért viselhetné ezt a sapkát, a Sony elintézte ezt a kérdést annyival, hogy “valójában van egy terv”, hogy a Sony saját Pókember-univerzumát összekapcsolják az MCU-val. Felmerül viszont egy kérdés, hogy ha ez nem titok, miért törölték a képet?

Mint azt korábban említettük, a Pókember: Nincs hazaút 2021. december 17-én kerül kizárólag a mozikba, ami egyben egy trilógia befejező része, és nem kizárt, hogy Tom Holland utolsó szereplése a Marvelnél.

Szerző
Kévés Bence Mihály

A filmek és sorozatok varázslatos világába csöppentem, és az élet túl rövid ahhoz, hogy rossz filmeket nézzünk.

Szólj hozzá!

Közelgő események

Még több a témában...

Amerika kapitány: Szép új világ
Filmek

Az állítja Giancarlo Esposito, hogy eddig senki nem találta el szerepét az Amerika kapitány: Szép új világban

Giancarlo Esposito már feltűnt az Amerika kapitány: Szép új világ előzetesében.

The Falcon and the Winter Soldier
Filmek

Mikor és hány órás lesz a Marvel Studios panelje a San Diego-i Comic-Conon?

Megerősítést kapott a Marvel Studios prezentációja a San Diego-i Comic-Conon.