Főoldal Filmek A Pókember: Nincs hazaút poszterén láthatjuk először Zöld Manó visszatérését
Filmek

A Pókember: Nincs hazaút poszterén láthatjuk először Zöld Manó visszatérését

A Zöld Manó is felfedte magát a Pókember: Nincs hazaút poszterén.

175
Pókember: Nincs hazaút

Hosszú várakozást követően reggelre hivatalosan is bemutatták a Pókember: Nincs hazaút című film poszterét. A poszteren a főhőst és Doctor Octopus mechanikus karjai mellett először láthatjuk a visszatérő Zöld Manót a közelgő filmből, amely 2021. december 17-én érkezik kizárólag a mozikba.

A posztert a film hivatalos Twitter-fiókján osztották meg, és azonfelül, hogy egy újabb pillantást vethetünk a nagy visszatérő Alfred Molina Doktor Octopusára, úgy tűnik, hogy további utalásokat kaptunk mind a felvillanyozott Jamie Foxx Elektró visszatérésére, mind pedig a Homokemberre egy felszálló porviharral, de leginkább Willem Dafoe Zöld Manóján akadt meg a szemünk a poszter jobb oldalán. Elsőre talán fel sem tűnt, hogy a Manó is szerepel a poszteren, de ha jobban megnézzük, akkor bizony ott van, és pont azt a jelmezt viseli, amit a Sam Raimi 2002-es filmjében.

Bár a Zöld Manót eddig még nem láttuk képen, csak hallottuk a Pókember: Nincs hazaút első előzetesében, de az első hivatalos poszter egy lépéssel közelebb visz minket a Multiverzumhoz és annak megértéséhez, amiben a korábbi Pókember-filmek gonosztevői visszatérnek. De talán nem a gonosztevők jelentik a legnagyobb szenzációt majd a filmben.

Miközben rengeteg utalást kaptunk arra, hogy sok ismerős gonosztevőt visszahoznak a trilógia befejező részére, a rajongók izgatottan várják, hogy Tobey Maguire és Andrew Garfield is utat tör-e magának a multiverzumon keresztül a Marvel Moziverzumba. Garfield tagadta, hogy szerepe lenne a filmben, de annyi bizonyítékot és szivárogtatást láttunk már, hogy csak idő kérdése, mikor fogják hivatalossá tenni a két korábbi Pókember visszatérését. Egy korábbi cikk szerint éppen miattuk késik ennyit a következő előzetes, mert a Marvel Studios és a Sony Pictures nem tud megegyezni abban, mikor fedjék fel a két karaktert.

A sok karakter mellett a Gyík is visszatér majd, de a Venom 2. – Vérontó stáblista utáni jelenete után az is elképzelhető, hogy Tom Hardy Venomja is beugrik, ugyanis utóbbit egy Pókember: Nincs hazaút sapkában kapták lencsevégre. Bár rengeteg más oka lehet annak, hogy Hardy miért viselhetné ezt a sapkát, a Sony elintézte ezt a kérdést annyival, hogy “valójában van egy terv”, hogy a Sony saját Pókember-univerzumát összekapcsolják az MCU-val. Felmerül viszont egy kérdés, hogy ha ez nem titok, miért törölték a képet?

Mint azt korábban említettük, a Pókember: Nincs hazaút 2021. december 17-én kerül kizárólag a mozikba, ami egyben egy trilógia befejező része, és nem kizárt, hogy Tom Holland utolsó szereplése a Marvelnél.

Szerző
Kévés Bence Mihály

A filmek és sorozatok varázslatos világába csöppentem, és az élet túl rövid ahhoz, hogy rossz filmeket nézzünk.

Szólj hozzá!

Közelgő események

Még több a témában...

Deadpool
Filmek

A Préda rendezője viccesen reagált azokra a képekre, amiket Ryan Reynolds szivárogtatott ki a Deadpool 3. forgatásáról

A film, amiben Deadpool összecsap az univerzum egyik leghalálosabb gyilkológépével, a Ragadozóval.

Deadpool 3.
Filmek

A Deadpool 3. forgatási fotóján lefejezték az egyik visszatérő X-Ment

Egy visszatérő X-Men látható a Deadpool 3. forgatási fotóján, akit szó szerint...

Vasember
Filmek

Kevin Feige végre reagált azokra a pletykákra, hogy Robert Downey Jr. visszatérhet Vasemberként

Megszólalt a témában a Marvel Studios vezetője is, hogy visszatérnek-e az eredeti...