A Pókember: Idegenben forgatásán egy új Pók-jelmezt szúrtak ki

Nyár óta forog a Pókember: Idegenben című folytatás, amiben a jelek szerint Peter Parker újabb ruhát visel majd.

Nyár óta forog a Pókember: Idegenben című folytatás, amiben a jelek szerint Peter Parker újabb ruhát visel majd.

Attól kezdve, hogy Kevin Feigék bejelentették a Pókember: Hazatérés második részét – amit a hazai forgalmazó Pókember: Idegenben címűre keresztelt -, tudjuk, hogy folytatás már nem csak az Egyesült Államokban játszódik, hiszen több európai városban feltűnik a falmászó. Már lencsevégre kapták Peter Parkert Londonban, látták Velencében, most pedig Prágában rögzítik azokat a képsorokat, amiket jövő nyáron látunk a mozikban.

Tony Starktól Peter több ruhát is kapott már. Ott volt az első szerkó, amit a Hazatérésben adott új barátjának amiért segített a Polgárháborúban Amerika kapitány ellen, a Bosszúállók: Végtelen háborúban nanoruhára váltott a hős, de a forgatási képek arról árulkodnak, hogy az Idegenben újabb ruhát kap a barátságos és közkedvelt Pókember. Prágában egy titokzatos fekete ruhában fotózták a főszereplőt, sajnos azonban a kép nem túl jó minőségű, így maradnak a találgatások, hogy most éppen melyik ruhát viseli.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

A new photo from the set of #SpiderManFarFromHome seemingly reveals #SpiderMan’s stealth suit! Find the full story at CBM – ? in bio | https://tinyurl.com/yde2bogr #MarvelStudios #MCU #SetPhotos #MovieNews

Comic Book Movie (@comic.book.movie) által megosztott bejegyzés,

A képen talán a Lopakodó jelmezt látjuk, de hivatalos bejelentésre ne számítsunk a film bemutatójáig, mint ahogy arra sem, hogy ki lesz a film főellensége. Több cikk is megjelent már arról, hogy Mysterio lesz az új ellenség, akit Jake Gyllenhaal kelt életre, de hivatalos bejelentést még nem érkezett, viszont a színészt látták Londonban a forgatás idején. Így bukott le Samuel L. Jackson is, aki Nick Furyként tér vissza az új Pókember-filmben Maria Hill oldalán. Hogy Peter Parker milyen új ruhában és kütyükkel veszi fel a harcot Mysterio gonosztevővel, talán csak a filmből derül ki, amire 2019. július 5-én kerül sor.

Total
18
Shares
Previous Article

Elkészült a Joker és Harley Quinn közös film forgatókönyve

Next Article

Premierdátumot kapott a Birds of Prey

Related Posts

Ne maradj le a hírekről, kövess minket a Facebook-on is!