Főoldal Filmek A Pókember: A pókverzumon túl kikerült a naptárból, míg a sztrájk miatt eltolták a Gran Turismo, a Kraven, a vadász és a Szellemirtók folytatásának a bemutatóját
Filmek

A Pókember: A pókverzumon túl kikerült a naptárból, míg a sztrájk miatt eltolták a Gran Turismo, a Kraven, a vadász és a Szellemirtók folytatásának a bemutatóját

A Sony Pictures több film bemutatóját is eltolta vagy törölte a hollywoodi sztrájk miatt.

161
Kraven, a vadász

A Sony Pictures több változást is eszközölt a mozis naptárában, és ebben érintett a Kraven, a vadász és a nagysikerű Pókember: A pókverzumon át folytatása is. Az előbbi esetében majdnem egy teljes évvel eltolták a megjelenést az írói és színész sztrájkra hivatkozva, míg az utóbbi animációs film bemutatója teljesen kikerült a 2024-es naptárból. Ez várható volt, mivel az elmúlt hetekben több pletyka is megjelent, hogy később érkezhet a trilógia befejező része.

A csúszásokra azért kerül sor, mert a kettős szakszervezeti sztrájk megbénította Hollywood mindennapjait, és a SAG-AFTRA konfliktus különösen megnehezíti a nagy őszi filmek bemutatását sajtókörút és színészek jelenléte nélkül. Az Aaron Taylor-Johnson főszereplésével érkező Kraven, a vadász 2024. augusztus 30-ára tolódik a 2023-as október 6-ára tervezett bemutatóról. A stúdió bennfentesei szerint létfontosságú volt, hogy eltolják a filmet, mivel a premiert egy nagyszabású sajtókörút előzi majd meg, ahol Taylor-Johnsson jelenlétében szeretnék a filmet népszerűsíteni.

Phil Lord és Chris Miller animációs kalandja, a Pókember: A pókverzumon túl premierjét törölték a 2024-es naptárból, és nem kapott új időpontot sem. Úgy volt, hogy 2024. március 29-én mutatják be, ám a szakszervezet utasítására a szinkronszínészek sem dolgozhatnak, így nem tudják időben befejezni a párbeszédek felvételeit, ugyanakkor éppen jól jött a sztrájk, mert a film körül gondok adódtak.

A Szellemirtók – Az örökség cím nélküli folytatása idén karácsonykor jelent volna meg, ám csak 2024. március 29-én jön ki a mozikban. A Paul Rudd főszereplésével készült előző rész meglehetősen jól szerepelt a kasszáknál, és a 2021-es film több mint 200 millió dollárral zárt a kasszáknál.

A Karate Kölyök rebootját is eltolták. A filmet eredetileg 2024. június 7-én mutatták volna be, most viszont 2024. december 13-án jelenik meg. A Blumhouse érkező They Listen című filmjének 2024. augusztus 30-ai premierjét is törölték, és teljesen kikerült a naptárból. Néhány héttel a Gran Turismo bemutatója előtt a Sony itt is változtatott, igaz, hogy nem hónapokkal, pusztán két héttel tolták el a filmet. David Harbour, Orlando Bloom és Archie Madekwe főszereplésével készült videójáték-adaptáció augusztus 11. helyett augusztus 25-én jön ki a mozikban.

Gran Turismo
Szerző
Kévés Bence Mihály

A filmek és sorozatok varázslatos világába csöppentem, és az élet túl rövid ahhoz, hogy rossz filmeket nézzünk.

Szólj hozzá!

Budapest Comic Con

Közelgő események

Még több a témában...

Kraven, a vadász
Filmek

Aaron Taylor-Johnson szerint a Kraven, a vadász más lesz, mint bármelyik képregényfilm

A Kraven, a vadász főszereplőjét alakító Aaron Tayler-Johnsson és a rendező is...

Gran Turismo
Filmkritikák

Gran Turismo kritika

David Harbour és Archie Madekwe leiskolázta a mezőnyt a Gran Turismo-filmben.

Gran Turismo
Előzetesek

Rengeteg játékutalást hozott a Gran Turismo második nagy előzetese

Az előzetesek alapján tényleg a rajongóknak készült a Gran Turismo, több utalást...