Főoldal Filmek A Pókember: A pókverzumon túl kikerült a naptárból, míg a sztrájk miatt eltolták a Gran Turismo, a Kraven, a vadász és a Szellemirtók folytatásának a bemutatóját
Filmek

A Pókember: A pókverzumon túl kikerült a naptárból, míg a sztrájk miatt eltolták a Gran Turismo, a Kraven, a vadász és a Szellemirtók folytatásának a bemutatóját

A Sony Pictures több film bemutatóját is eltolta vagy törölte a hollywoodi sztrájk miatt.

25
Kraven, a vadász

A Sony Pictures több változást is eszközölt a mozis naptárában, és ebben érintett a Kraven, a vadász és a nagysikerű Pókember: A pókverzumon át folytatása is. Az előbbi esetében majdnem egy teljes évvel eltolták a megjelenést az írói és színész sztrájkra hivatkozva, míg az utóbbi animációs film bemutatója teljesen kikerült a 2024-es naptárból. Ez várható volt, mivel az elmúlt hetekben több pletyka is megjelent, hogy később érkezhet a trilógia befejező része.

A csúszásokra azért kerül sor, mert a kettős szakszervezeti sztrájk megbénította Hollywood mindennapjait, és a SAG-AFTRA konfliktus különösen megnehezíti a nagy őszi filmek bemutatását sajtókörút és színészek jelenléte nélkül. Az Aaron Taylor-Johnson főszereplésével érkező Kraven, a vadász 2024. augusztus 30-ára tolódik a 2023-as október 6-ára tervezett bemutatóról. A stúdió bennfentesei szerint létfontosságú volt, hogy eltolják a filmet, mivel a premiert egy nagyszabású sajtókörút előzi majd meg, ahol Taylor-Johnsson jelenlétében szeretnék a filmet népszerűsíteni.

Phil Lord és Chris Miller animációs kalandja, a Pókember: A pókverzumon túl premierjét törölték a 2024-es naptárból, és nem kapott új időpontot sem. Úgy volt, hogy 2024. március 29-én mutatják be, ám a szakszervezet utasítására a szinkronszínészek sem dolgozhatnak, így nem tudják időben befejezni a párbeszédek felvételeit, ugyanakkor éppen jól jött a sztrájk, mert a film körül gondok adódtak.

A Szellemirtók – Az örökség cím nélküli folytatása idén karácsonykor jelent volna meg, ám csak 2024. március 29-én jön ki a mozikban. A Paul Rudd főszereplésével készült előző rész meglehetősen jól szerepelt a kasszáknál, és a 2021-es film több mint 200 millió dollárral zárt a kasszáknál.

A Karate Kölyök rebootját is eltolták. A filmet eredetileg 2024. június 7-én mutatták volna be, most viszont 2024. december 13-án jelenik meg. A Blumhouse érkező They Listen című filmjének 2024. augusztus 30-ai premierjét is törölték, és teljesen kikerült a naptárból. Néhány héttel a Gran Turismo bemutatója előtt a Sony itt is változtatott, igaz, hogy nem hónapokkal, pusztán két héttel tolták el a filmet. David Harbour, Orlando Bloom és Archie Madekwe főszereplésével készült videójáték-adaptáció augusztus 11. helyett augusztus 25-én jön ki a mozikban.

Gran Turismo
Szerző
Kévés Bence Mihály

A filmek és sorozatok varázslatos világába csöppentem, és az élet túl rövid ahhoz, hogy rossz filmeket nézzünk.

Szólj hozzá!

Közelgő események

Még több a témában...

Godzilla Kong ellen
Filmek

A két Titán találkozását láthatjuk a Godzilla x Kong: The New Empire poszterén

Godzilla és Kong találkozását láthatjuk a Godzilla x Kong: The New Empire...

Joker: Folie à Deux
Filmek

A Joker: Folie à Deux rendezője új képet osztott meg a szakadó esőben álldogáló Joaquin Phoenix karakteréről

Pontosan egy év múlva mutatják be a mozikban a nagysikerű Joker folytatását.

Az ördögűző: A hívő
Filmek

NYEREMÉNYJÁTÉK: Páros belépőket nyerhettek Az ördögűző: A hívő premier előtti vetítésére

Elsők között nézhetitek meg Christopher Nolan új filmjét, Az ördögűző folytatását.

Mancs Őrjárat: A szuperfilm
Filmek

Box Office: Az Alkotó és a Fűrész X se tudta megszorongatni a Mancs Őrjáratot

A Mancs Őrjárat vitte a hétvégét, egy eredeti sci-fi és egy horror...