Főoldal Filmek A Spider-Man: Beyond the Spider-Verse producerei reagáltak a pletykákra, hogy csúszhat a trilógia befejező része
Filmek

A Spider-Man: Beyond the Spider-Verse producerei reagáltak a pletykákra, hogy csúszhat a trilógia befejező része

A Spider-Man: Beyond the Spider-Verse bemutatóját 2024-re tűzték ki, de csúszhat a megjelenés.

129
Pókember - A pókverzumon át

Az elmúlt hetekben több olyan állítás is napvilágot látott, miszerint a film munkálatain dolgozók munkakörnyezete nem éppen ideális, és így veszélybe került a bemutató időpontja, ezért később kerülhet csak mozikba a Spider-Man: Beyond the Spider-Verse. A film producerei azonban most megerősítették, hogy ha nincs más választásuk, akkor a megjelenési dátumot eltolják.

A Pókember: A pókverzumon át animációs rajzfilm soha nem látott magasságokba repítette a Sony-t a kasszáknál, ami a stúdió animációs kínálatát illeti, a folytatás pedig a kritikusok szerint legalább annyira lett jó, mint az Oscar-díjat első rész volt. A problémát most nem a minőség, hanem a színfalak mögötti körülmények okozzák. Állítólag közel 100 animátor is kilépett a projektből a forgatás alatt, és Phil Lord producer hozzáállása jelenti a legnagyobb gondot most, hiszen tökéletességre törekszik, és problémát szül. A Pókember: A pókverzum át című filmen dolgozó csapatot túlhajszolták, amire Amy Pascal válasza csak annyi volt, hogy “Isten hozott a filmkészítésben”.

A trilógia befejező részét 2024. márciusában szeretnék bemutatni, ám a most kialakult helyzet még közbeszólhat. Egy ideje már sejteni lehetett, hogy nincs minden rendben a film körül, különösen azután, hogy a szinkronszínészek arról számoltak be, hogy nem vettek fel semmilyen párbeszédet, és a kreatív csapat részéről is volt némi szemérmesség a sajtókörút során.

A ComicBook oldalnak adott interjúban Lord és Chris Miller kitért a megjelenési dátum csúsztatására is, hogy nem ragaszkodnak a jövő évi megjelenéshez. “Azt mondanám, hogy mi is időt szánunk arra, hogy a Beyond the Spider-Verse-t nagyszerűvé tegyük” – mondta Lord, mielőtt Miller hozzátette: “És nem fogunk ragaszkodni egy olyan megjelenési dátumhoz, ami nem illik bele ebbe a mentalitásba”.

Szóval igen, kizárt, hogy jövőre láthatjuk a filmet. Már hallottunk olyan pletykákat, hogy 2025-re vagy akár 2026-ra is kitolhatják, így Miles Morales történetének befejezésére jóval többet kell várnunk, mint előzetesen gondoltuk.

A Spider-Man: Beyond the Spider-Verse bemutatójára a tervek szerint egyelőre 2024. március 29-én kerül sor.

Pókember - A pókverzumon át
Szerző
Kévés Bence Mihály

A filmek és sorozatok varázslatos világába csöppentem, és az élet túl rövid ahhoz, hogy rossz filmeket nézzünk.

Szólj hozzá!

Budapest Comic Con

Közelgő események