Főoldal Filmek A Pókember 3. profit hány százalékát kapja a Disney, miközben áldoznia kell a kiadásokra is
Filmek

A Pókember 3. profit hány százalékát kapja a Disney, miközben áldoznia kell a kiadásokra is

A Sony Pictures és a Disney kibékülése után már az anyagiak elosztásáról beszélnek, hogy ki milyen részesedésben járul hozzá a Pókember 3.-hoz.

515
Disney Sony Pókember

A Sony Pictures és a Disney kibékülése után már az anyagiak elosztásáról beszélnek, hogy ki milyen részesedésben járul hozzá a Pókember 3.-hoz.

A nyár legnagyobb híre volt rajongói szempontból, hogy a Pókember marad a Marvel Moziverzumban, miután a Sony Pictures és a Marvel Studios megegyeztek a folytatásról. A fő problémát a fránya anyagiak jelentették – rosszmájúak szerint a Disney szándékosan tette tönkre a folytatást – de akkor most a két stúdió milyen arányban is osztják el a költségeket és a jövedelmeket?

[penci_related_posts dis_pview=”yes” dis_pdate=”no” title=”Még több a témában…” background=”” border=”” thumbright=”yes” number=”4″ style=”list” align=”none” withids=”” displayby=”tag” orderby=”date”]

A Variety és a Buzzfeed értesülései szerint a Pókember 3. nyereségének a 25-kát kapja a Disney – ellenben a Disney korábbi követelésével, amikor fele-fele arányban szerették volna elosztani a bevételt – emellett kiszámlázzák nekik a produkció költség egynegyedét is. Az új szerződés értelmében továbbra is Tom Holland marad a főszerepben, aki előtt egy új világ nyílik meg, hiszen Kevin Feige elmondása szerint Pókember lehet az első olyan szuperhős, aki két univerzumban is szerepelhet – a Marvel Moziverzum mellett Venom oldalán a Sony saját Pókverzumában is szerephez juthat.

A Sony filmes univerzuma továbbra is sok kérdést vett fel, hogy mit szeretnének kihozni a Venomból és a jövőre debütáló Morbiusból, valamint hogy Kevin Feige és a Marvel Studios mennyire folyik bele a Venom második rész munkálataiba. Híresztelések szerint Tom Holland cameozott egyet a Venomban is, de a Disney kérésére a Sony kivágta a jelenetet a filmből, mert nem szerették volna egyesíteni a két univerzumot. De már arról is olvasni lehet, hogy a Marvel a harmadik részben szó szerint “kiírja” Pókembert a Marvel Moziverzumból.

Tom Holland

Szerző
Kévés Bence Mihály

A filmek és sorozatok varázslatos világába csöppentem, és az élet túl rövid ahhoz, hogy rossz filmeket nézzünk.

Szólj hozzá!

Budapest Comic Con

Közelgő események

Még több a témában...

Pókember: Idegenben
Filmek

Kitűzték a Pókember 4. forgatásának időpontját, de ki lesz a rendezője?

Ki lesz Jon Watts utódja a Pókember 4. rendezői székében?

CinemaCon Sony Pictures
Filmek

CinemaCon: Sony Pictures nélkül kezdődött az idei rendezvény

Érdeklődés hiányában elmaradt a Sony Pictures előadása a CinemaConon.