Disney Sony Pókember

A Pókember 3. profit hány százalékát kapja a Disney, miközben áldoznia kell a kiadásokra is

A Sony Pictures és a Disney kibékülése után már az anyagiak elosztásáról beszélnek, hogy ki milyen részesedésben járul hozzá a Pókember 3.-hoz.

A Sony Pictures és a Disney kibékülése után már az anyagiak elosztásáról beszélnek, hogy ki milyen részesedésben járul hozzá a Pókember 3.-hoz.

A nyár legnagyobb híre volt rajongói szempontból, hogy a Pókember marad a Marvel Moziverzumban, miután a Sony Pictures és a Marvel Studios megegyeztek a folytatásról. A fő problémát a fránya anyagiak jelentették – rosszmájúak szerint a Disney szándékosan tette tönkre a folytatást – de akkor most a két stúdió milyen arányban is osztják el a költségeket és a jövedelmeket? [penci_related_posts dis_pview=”yes” dis_pdate=”no” title=”Még több a témában…” background=”” border=”” thumbright=”yes” number=”4″ style=”list” align=”none” withids=”” displayby=”tag” orderby=”date”]

A Variety és a Buzzfeed értesülései szerint a Pókember 3. nyereségének a 25-kát kapja a Disney – ellenben a Disney korábbi követelésével, amikor fele-fele arányban szerették volna elosztani a bevételt – emellett kiszámlázzák nekik a produkció költség egynegyedét is. Az új szerződés értelmében továbbra is Tom Holland marad a főszerepben, aki előtt egy új világ nyílik meg, hiszen Kevin Feige elmondása szerint Pókember lehet az első olyan szuperhős, aki két univerzumban is szerepelhet – a Marvel Moziverzum mellett Venom oldalán a Sony saját Pókverzumában is szerephez juthat.

A Sony filmes univerzuma továbbra is sok kérdést vett fel, hogy mit szeretnének kihozni a Venomból és a jövőre debütáló Morbiusból, valamint hogy Kevin Feige és a Marvel Studios mennyire folyik bele a Venom második rész munkálataiba. Híresztelések szerint Tom Holland cameozott egyet a Venomban is, de a Disney kérésére a Sony kivágta a jelenetet a filmből, mert nem szerették volna egyesíteni a két univerzumot. De már arról is olvasni lehet, hogy a Marvel a harmadik részben szó szerint “kiírja” Pókembert a Marvel Moziverzumból.

Tom Holland

Total
1
Shares
Previous Article
Star Wars: Skywalker kora

Varázslatos új Star Wars: Skywalker kora, The Mandalorian és Jedi: Fallen Order poszterek érkeztek

Next Article

Sokat javul a Borderlands 3 a Gearbox ígéretei szerint

Related Posts

Ne maradj le a hírekről, kövess minket a Facebook-on is!