John Krasinski

A pletykák után a Marvel Studios megkereste John Krasinski rendezőt Reed Richards szerepével?

A Marvel Studios fülébe jutott, hogy ki lehet tökéletes választás Reed Richards szerepére, mert a Marvel Studios már összehívott egy videóbeszélgetést John Krasinskivel.

A Marvel Studios fülébe jutott, hogy ki lehet tökéletes választás Reed Richards szerepére, mert a Marvel Studios már összehívott egy videóbeszélgetést John Krasinskivel.

Úgy tűnik, hogy a múltkori pletyka beindította a lavinát, mert hétvégén már arról cikkeztek külföldön, hogy a Marvel Studios elnöke, Kevin Feige és John Krasinski rendező videokonferenciát tartott, hogy beszéljenek a Fantasztikus Négyes karakteréről. Erre azután került sor, hogy néhány rajongó elképzelte a rendezőt Richards szerepében, amit Karsinski meghallott, és örömmel venné, ha eljátszhatná a karaktert a Marvel Moziverzumban.

Még nagyon korai lenne borítékolni a szerepet, hiszen ahogy a forrás is elmondta, az első vizuális találkozóra került sor hétvégén, éppen csak elkezdtek randizni a felek, miután a közösségi médiát elárasztották a Krasinskiról mintázott Mr. Fantastic rajongói látványtervek. Ha mindez igaz, akkor ez most jól mutatja, hogy a Marvelnél milyen nagy figyelmet fordítanak a rajongókra, mert talán a fejükben meg sem fordult volna, hogy a Hang nélkül íróját és rendezőjét szemeljék ki erre a szerepre.

Egyelőre nem tudni, hogy a Fantasztikus Négyes szerepére mikor kerül majd sor a Marvel Moziverzumban, bár egy korábbi hír szerint A Hangya 3. részében bemutatták volna őket is, ám a könnyed hangvétel miatt jobb lehetőségnek kínálkozik, ha inkább az Ifjú Bosszúállókat mutatják be, már csak Scott Lang lánya, Cassie miatt, aki a Végjátékban felnőtt.

Total
1
Shares
Previous Article
A csodálatos Pókember

A csodálatos Pókemberben félelmetesebben is kinézhetett volna a Gyík

Next Article
Dűne

Újabb fotók kíséretében jelentette be Denis Villeneuve, hogy két részben mutatják be a Dűnét

Related Posts

Ne maradj le a hírekről, kövess minket a Facebook-on is!