A PlayStation 5 dizájnere szerint a konzol lehetett volna nagyobb is

A dizájn mindenek előtt.

Az új generációs konzolok debütálása már a nyakunkban van. Az Xbox Series X és S a mai napon, míg a PlayStation 5 november 19-én – miközben Észak-Amerikában a vásárlók már a hét második felében kezükbe vehetik az új konzolt -, azaz jövő csütörtökön érkezik meg azok részére, akik még belefértek a szűkösen kiszolgált előrendelők sorába.

Sajnos egyelőre úgy tűnik, messze nem jut mindenkinek a Sony következő generációs masinájából, azonban a reményt ne adjuk fel, a japán cég rajta van az óriási számú igény kielégítésén. A gyártósorok gőzerővel dolgoznak és hamarosan minden egyes vásárló hozzá fog jutni a saját példányához. Bízzunk benne, hogy ez még esetleg idén megtörténik, bár a pletykák inkább a jövő év elejét vizionálják.

Akik viszont megkapják az eddig legnagyobb PlayStation-t bizony furcsállhatják annak méretét. Egy korábbi videóban már láthattuk szétszedve a masinát és annak gigászi hűtőventilátorát. Amit szemrevételezve azonnal egyértelművé vált, hogy bizony a gépbe csomagolt perifériák hűtése nem kispályás. Ennek a mechanizmusnak azonban térre van szüksége. Azonban most kiderült egy Washington Post interjúból Yujin Morisawa-val, aki a PS5 dizájnere, hogy a konzol az elkészítésének egy pontján még nagyobb volt és le kellett kicsinyíteni a mostani méretre. Elmondása szerint a gépet ennél tovább nem zsugoríthatták, mert akkor már nem tudott volna a megfelelő hatásfokkal üzemelni.

Ti mit gondoltok a merész dizájnról és méretről? Meggyőzött annyira, hogy előrendeltétek és büszke tulajdonosai lesztek?

Total
0
Shares
Previous Article
Bloodshot

Hihetetlen, de Vin Diesel főszereplésével a Bloodshot folytatásán dolgoznak

Next Article

Felfedték a The Dark Pictures Anthology: House of Ashes történetének alapjait

Related Posts