thanos

A Netflix intergalaktikus szociopatának nevezte Thanost

A Netflixen megjelent a Bosszúállók: Végtelen háború, mellyel egy időben leszociopatázták Thanost, a rajongók most háborognak.

A Netflixen megjelent a Bosszúállók: Végtelen háború, mellyel egy időben leszociopatázták Thanost, a rajongók most háborognak.

A Netflix is lecsapott a Bosszúállók: Végtelen háborúra, így már a világ legnagyobb streamingszolgáltatásán is elérhető vált a Marvel Moziverzum tizenkilencedik része, melyben Thanos egy csettintéssel megfelezte a fél univerzumot. Miután a mozifilm elérhetővé vált a platformon, a Netflix egészen érdekes jelzővel illette Thanost, ami aztán kiverte a biztosítékot a rajongóknál. [penci_related_posts dis_pview=”yes” dis_pdate=”no” title=”Még több a témában…” background=”” border=”” thumbright=”yes” number=”4″ style=”list” align=”none” withids=”” displayby=”tag” orderby=”rand”]

Thanos nem pusztán a Végtelen háború főgonoszát játszotta, hanem egyben a főszereplőjét is, ahogy korábban Kevin Feige a Marvel Studios elnöke fogalmazott. Még a rajongók körében is megoszlik a vélemény az Őrült Titánról, hogy hős vagy megmentő, hiszen a fél univerzum megfizetett tervének. Thanos végig hitt abban, hogy a világegyetem minden élőlényének jót tesz azzal, ha kiirtja a fél univerzumot, hiszen az erőforrások végesek, az univerzum már nem képes ennyi éhes szájat eltartani, s csak úgy maradhat fenn az élet, ha pontosan az ötven százalékot kiirtja.

Úgy tűnik azonban, hogy a Netflix máshogy látja a dolgot, és egyenesen intergalaktikus szociopatának nevezte Thanost, ahogy az olvasható a szolgáltató felületén:

A szuperhősök csapatba verődtek, hogy megállítsák az intergalaktikus szociopata Thanost abban, hogy összegyűjtse az összes Végtelen Köveket, amelyek segítségével képes elpusztítani az univerzum felét.

Az igazságtól nem áll messze a Netflix leírásától, Thanos valóban súlyos károkat okozott a világegyetemben, azonban ennyire erős jelzőt még nem aggattak az antihősre, amire a rajongók kifakadtak a különféle közösségi oldalakon.

Sajnos nem ez az első alkalom, amikor a Netflix filmleírása hibás, vagy pontatlan, ám legtöbb esetben a hibát csak az eredményezte, hogy rossz helyre töltötték fel a leírást, összekeverték más filmekével. Például a Rendőrakadémia leírása a Making s Murderernél szerepelt, a Micimackó plotleírását a Jessica Jones sorozatéval keverték össze, most azonban nem erről van szó. A Netflix az eset óta már módosította a leírást, s csak úgy hivatkoznak Thanosra, mint a „hódítóra”.

Total
18
Shares
Previous Article
Thanos Végtelen Kesztyű

Thanos szerepe a legnagyobb meglepetést tartogathatja Bosszúállók: Végjátékban

Next Article
Ragadozó

A Predator egyik alternatív befejezése a kapcsolatot kereste volna az Alien franchise főszereplőjével

Related Posts

Ne maradj le a hírekről, kövess minket a Facebook-on is!