Főoldal Filmek Thanos lesz a fő karaktere a Bosszúállók: Végtelen háborúnak
Filmek

Thanos lesz a fő karaktere a Bosszúállók: Végtelen háborúnak

Kevin Feige, a Marvel Studios feje elárulta, hogy a harmadik Bosszúállók film fő karaktere Thanos lesz.

1.1k

Kevin Feige, a Marvel Studios feje elárulta, hogy a harmadik Bosszúállók film fő karaktere Thanos lesz.

Annak ellenére, hogy több Marvel filmben is felbukkant már Thanos (Josh Brolin), igazán nem láthattuk erejét, nem mutatta meg, hogy miért tarják a Marvel képregények leggonoszabb és legnagyobb ellenfelének az ős titánt. De most minden meg fog változni, sajnos a Mad Titan több hőssel is végezni fog a Végtelen háborúban.

Thanos-t úgy láthatjuk majd a Végtelen háborúban, ahogy arra sokan évek óta várnak. Ő lesz a film fő antagonistája. Cameo-i voltak már, láttuk A galaxis őrzőiben és a Bosszúállók: Ultron kora végén. Hiába bukkant fel filmekben, igazán nem volt lehetősége, hogy lenyűgözze a Marvel rajongókat. Most tényleg minden megváltozik, mert a földi szuperhősök már nem elegek, hogy megállítsák a pusztítást, az Őrzők segítségére is szükség lesz.

A rajongók és a kritikusok is elmondták, a Marvel-nek egyetlen baja van, hogy nem képes elég gonoszságot és igazi keményfiút tenni a filmbe. Kevin Feige szavai erre most rácáfoltak, és elmondta, hogy Thanos-ra úgy tekinthetünk majd a Bosszúállók: Végtelen háborúban, mint egy fő karakterre.

Thanos szerepel a Végtelen háborúban – a filmben, melynek megannyi más karaktere lesz, és egészen odáig mehetünk el, hogy kimondjuk, igen, Thanos a főszereplő. Kissé eltérünk attól, amit korábban csináltunk, de csak így helytálló, hogy Végtelen háborúnak nevezzük a filmet.

Már tudjuk, hogy mind Thanos-t, mind pedig a Végtelen köveket kihagyták A galaxis őrzői vol. 2.-ből, s ezzel teremtve szabadságot Feige-nek és a Russo testvéreknek, hogy úgy mutassák be a karaktert a Végtelen háborúban, ahogy arra méltó, és legjobbnak látják. Feige kijelentése is mutatja, rendkívül erős karaktert jelent Thanos, amiért a hősök életükkel fognak fizetni.

A Bosszúállók: Végtelen háború forgatása jelenleg is tart Atlantában, és ha minden jól megy, akkor 2018. május 4-én láthatjuk a grandiózus harcot.

dc-es-marvel-univerzum

Szerző
Czanik Gergely

A DC és Marvel Multiverzum egyik adminja vagyok. Továbbá a YouTube csatornánkra igyekszem jobbnál-jobb videókat gyártani.

Szólj hozzá!

Közelgő események

Még több a témában...

Venom - Az utolsó menet
Filmek

A Venom – Az utolsó menet feltárja a szimbióták eredetét, a szimbióták teremtőjét?

Venom és a szimbióták teremtője, a sötétség ura is szerepet kaphat a...

Deadpool & Rozsomák
Filmek

Rekordbevétellel nyithat a Deadpool & Rozsomák

Történelmi jelentőségű lehet a Deadpool & Rozsomák nyitóhétvégéjre.