Főoldal Filmek Kevin Feige Marvel elnököt kérdezték a Thor: Ragnarök filmről
Filmek

Kevin Feige Marvel elnököt kérdezték a Thor: Ragnarök filmről

Többet is megtudtunk az új Thor részről, köztük azt, hogy csupán három jelenet zajlik a Földön, a többi a kozmoszban.

906

Többet is megtudtunk az új Thor részről, köztük azt, hogy csupán három jelenet zajlik a Földön, a többi a kozmoszban.

A ScreenRant beszélgetett el a Marvel Studios elnökével, Kevin Feige-gel, aki elmondta véleményét a harmadik Thor-filmről is. Az elnök elárulta, hogy a Ragnarök jelenetei közül mindössze csak három fog a Földön játszódni. De megtudtuk azt is, hogy Thor (Chris Hemsworth) kockára teszi mind a 9 Birodalmat.

A külföldi oldal A galaxis őrzői vol. 2. kapcsán kapott lehetőséget, hogy beszéljen a Marvel filmek legnagyobb alakjával. A fejes az interjú során érintette a Thor: Ragnarök részt is. Olybá tűnik, hogy hiába kapott Doctor Strange (Benedict Cumberbatch) meghívást a filmbe, nem lesz túl sok szerepe, kivéve ha maga is univerzum körüli útra indul Thor-ral. Feige megosztotta azt is, hogy a filmnek igazán különleges hangvétele lesz, amire a franchise fennállása alatt nem volt példa. Hozzáfűzte még, hogy a film nagyszerűen fogja visszaadni azt, hogy jelenleg hol tart a Marvel Filmes Univerzum.

Nem ismerem, hogy merre ágazik majd el a film, de minden bizonnyal léteznek még hasonló helyek az univerzumban. Rengeteg filmmel készülünk a jövőben. Úgy értem, hogy a következő filmek akkora durranások lesznek, amikor a Földön játszódnak majd – és ebbe nem tartozik bele a Pókember: Hazatérés -, mint például a Thor: Ragnarök. A Ragnarökben mindösszesen csak három jelenet játszódik majd a Földön. Minden más Asgard-ban, és lesznek olyanok is, amelyek túlesnek a kilenc Birodalmon. Vannak bolygók, melyeken több időt töltünk majd csak azért, hogy az emberek azt mondják „oh, ez a világ hasonlít az Őrzőkéhez”, pedig csak más területen járnak a Marvel kozmikus univerzumában.

Korábban már megerősítették nekünk, hogy a filmben szerepet kap Hulk (Mark Ruffalo), Hela (Cate Blanchett), Grandmaster (Jeff Goldblum), Valkűr (Tessa Thompson), Skurge (Karl Urban) és Doctor Strange (Benedict Cumberbatch) is, de kik még? Többen gondolják úgy, hogy esetleg Őrzők csapatából egy-két cameo-ot is láthatunk. Pont Drax-nek és Mordálynak való feladat lenne, hogy szabadnapjaikon vérre menő gladiátorharcokat nézzenek.

A Thor: Ragnarök bemutatója 2017. november 2-án lesz Magyarországon.

dc-es-marvel-univerzum

Szerző
Czanik Gergely

A DC és Marvel Multiverzum egyik adminja vagyok. Továbbá a YouTube csatornánkra igyekszem jobbnál-jobb videókat gyártani.

Szólj hozzá!

Közelgő események