Sorozatok

A Netflix bejelentette, hogy mikor érkezik a Stranger Things harmadik évada

A Netflix streamingszolgáltatás újév napján bejelentette, hogy mikor tűzi képernyőre a Stranger Things harmadik évadát, amihez egy posztert is mellékelt a rajongóknak.

Jól indult az újév a Stranger Things rajongóknak, hiszen a Netflix rögtön egy nagy bejelentéssel indította 2019-et, mégpedig, hogy mikor válnak elérhetővé a nagysikerű Stranger Things című sorozat legújabb epizódjai. A platform közleményében az áll, hogy 2019. július 4.-étől lesznek megtekinthetők a harmadik évad nyolc új epizódja, vagyis visszatérnek az alapkoncepciós nyolc részből álló évadra, ellenben a második évadnál fellelhető kilenccel. A harmadik évad részei a következők lesznek:

1. “Suzie, Do You Copy?”
2. “The Mallrats”
3. “The Case of the Missing Lifeguard”
4. “The Sauna Test”
5. “The Source”
6. “The Birthday”
7. “The Bite”
8. “The Battle of Starcourt”

A sorozat cselekményét szigorú titoktartás övezi, mindösszesen annyit lehet tudni a folytatásról, hogy pontosan egy évvel játszódik a második évad után, vagyis 1985 nyarán járunk majd a Stranger Things harmadik évadában. Bár Eleven a második évad fináléjában bezárt a másik dimenzióba vezető átjárót, korábban már megerősítést nyert, hogy Hawkins város szörnyetege visszatér a következő évadban, és Shawn Levy a sorozat vezető producere és rendezője azt is elárulta, hogy a gonosz új erőivel találják szembe magukat a főszereplők.

Még több a témában...

Nézd meg a The Punisher tévésorozat előzetesét feliratozva!

Őfelsége, a Királynő – “The Crown”, a Netflix új sorozata

Orosz Ferenc

A Stranger Things sztárját, David Harbour-t szemelték ki Kábel szerepére

Kévés Bence Mihály

A weboldalon cookie-kat használunk, amik segítenek minket a lehető legjobb szolgáltatások nyújtásában. Weboldalunk további használatával jóváhagyja, hogy cookie-kat használjunk. Elfogad Tovább