Kong: Koponya-sziget

A Netflix bejelentette, hogy egy Koponya-sziget anime sorozaton dolgozik

Visszatérünk Kong otthonába.

A szerdai napon a Netflix bejelentette, hogy egy Tomb Raider franchise animációs sorozaton dolgozik, ami a nagysikerű játéktrilógia után játszódik majd. Ezzel párhuzamosan pedig egy másik franchise sorozatán is dolgozik a világ legnagyobb streamingszolgáltatója. Az anime sorozaton a Powerhouse Animation dolgozik, ami mögött a Bastlevania áll.

A bejelentéssel kapcsolatban mindössze annyit árultak el közösségi oldalon a készítők, hogy a sorozat egy hajótörött legénység útját követi nyomon, akik a szörnyek szigetén kötnek ki, ahol egy szörny áll mind fölött. Ez a király pedig nem más lehet, mint maga Kong, tekintettel a Kong: Koponya-sziget című filmre, ahol Kongot bemutatták a Szörnyuniverzumban néhány éve.

A Koponya-sziget számos korábbi filmben szerepelt, kezdve az 1933-ben bemutatott King Kong című filmmel. Legutóbb pedig a már említett Kong: Koponya-szigetben láttuk a szigetet, de a modern kori filmkészítésben a rajongók emlékezhetnek arra is, hogy a sziget jelentős szerepet játszott Peter Jackson rendezőtől a King Kong című alkotásban. És a folytatásban sem lesz ez máshogy, hiszen a sziget fontos szerepet kapott a Legendary Pictures Szörnyuniverzumában, ahogy láttuk azt a Godzilla vs Kong első előzetesében is.

Képeket és terveket nem mutattak a sorozatból, de abban biztosak lehetünk, hogy a lehető legjobb kezekbe került az anime. A Powerhouse Animation korábban számos nagysikerű sorozaton is dolgozott, köztük például a Netflix gyártású Blood of Zeus adaptáción. Noha a stúdió székhelye a texasi Austinban található, az animáció készítése hasonló szemlélettel fog készülni, mint a nagy japán stúdióknál.

Kong: Koponya-sziget
Total
7
Shares
Previous Article
Tomb Raider

Animációs Tomb Raider-sorozaton dolgozik a Netflix

Next Article

Megtalálták, ki fejleszti a Knights of The Old Republic játékot?

Related Posts
Tovább

Téli szünetre ment a Walking Dead!

A szünet előtti utolsó rész azonban teljesen felborította az eddigi menetrendet, és a folytatást egy új mederbe terelte. Persze ez a változás már rá is fért erre az évadra, hiszen az eddigi epizódok főként hőseink megpróbáltatásairól szóltak, és elég kevés alkalommal tudtunk bárminek is örülni.

Ne maradj le a hírekről, kövess minket a Facebook-on is!