Tomb Raider

Animációs Tomb Raider-sorozaton dolgozik a Netflix

Újabb nagy játékcímet zsebelt be a Netflix.

A Netflix továbbra is lelkesen adaptálja a népszerű játék franchise címeket sorozatok formájában. A tavalyi évben már bemutatták a Vaják című sorozatot, és hamarosan újabb nagy címet készül majd bemutatni, igaz nem élőszereplős formában, hanem egy animációs sorozatban teszik mindezt. Ezúttal a legendás Tomb Raider címet fogják megfilmesíteni.

A streamingszolgáltató egy sajtótájékoztatón jelentette be szerdán, hogy adaptálni fogják Lara Croft történetét animációs sorozat formájában. Tasha Huo lesz sorozat írója és vezető producere, akivel a The Witcher: Blood Origin című előzménysorozaton is dolgozik a Netflix. Az animációs sorozatról annyit tudni, hogy a Crystal Dynamics nagysikerű trilógiája után játszódik majd.

És ha ez még nem lenne elég, a dj2 Entertainment is dolgozik egy Tomb Raider anime sorozaton az animáció mellett. Sokak számára a stúdió neve kevésbé lehet ismerős, de a tavalyi évben ők is szerepet játszottak a Sonic, a sündisznó megfilmesítésében, ami az egyik legjobb adaptációra sikerült. Egyelőre arról nincs hír, hogy Camilla Luddington, aki Lara Croftot játszotta a játéktrilógiában, részt vesz-e az animációs sorozatban, ahogy arról sem esett szó, hogy az anime látható lesz-e Netflixen. Luddington jelenleg A Grace klinika című sorozat egyik főszereplője, valamint a 2017-es Justice League: Dark című filmben és a 2020-as Apokolips War folytatásában játszotta Zatannát.

A Tomb Raider franchise utolsó játéka 2018-ban jelent meg a Shadow of the Tomb Raider címen, és többnyire jókat írtak róla a kritikusok, bár sokak szerint elmaradt a Rise of the Tomb Raider előzménytől. A játékok és sorozatok mellett pedig egy másik ágon zajlik a reboot második részének előkészülete is. Éppen a napokban derült ki, hogy Misha Green vette át az író és rendezői feladatot, a főszerepben pedig Alicia Vikander tér majd vissza.

Total
6
Shares
Previous Article

Elhozza Vietnámot a Civilization VI új kiegészítője

Next Article
Kong: Koponya-sziget

A Netflix bejelentette, hogy egy Koponya-sziget anime sorozaton dolgozik

Related Posts