Főoldal Játékok A Naughty Dog vezetője nyilatkozott, kap-e DLC kiegészítőt a The Last of Us Part II
Játékok

A Naughty Dog vezetője nyilatkozott, kap-e DLC kiegészítőt a The Last of Us Part II

A multiplayer érkezése nincs kizárva, ellenben a DLC már egy másik kérdés.

660
2 fkl43hr

Múlt héten került a boltok polcaira az év legjobban várt játéka, a The Last of Us Part II, amelynek a játékosok többsége már a végére is ért, kifejezetten hosszú játékideje ellenére. Nem meglepő hát, hogy sokan kíváncsiak voltak arra, várhatunk-e a későbbiekben valamilyen letölthető tartalmat.

Ezzel kapcsolatban nyilatkozott Neil Druckmann, a Naughty Dog vezetője, aki egy nemrég megjelent podcast adásban elmondta, nincs tervben klasszikus singleplayer kiegészítő a játékhoz. A rajongók ennek ellenkezőjére számítottak, hiszen az első részt egy kifejezetten jól sikerült DLC tette teljessé. A The Last of Us premierjét követő évben érkezett a Left Behind, amely Ellie múltjába engedett betekintést. Emellett a Factions névvel illetett multiplayer mód is folyamatosan bővült új térképekkel és elnyerhető trófeákkal.

3 az5xvun

Úgy tűnik, a folytatás esetében nem ez lesz a helyzet, Druckmann szerint a stúdió teljesnek érzi a történetet, így nem is gondolkodtak egy esetleges bővítésen. Szó esett azonban a hiányzó multiplayer módról, amivel kapcsolatban biztatóbb a kép, ha nem is egyértelmű. A pletykák szerint ugyanis tervben van a többjátékos szekció elkészítése, de hogy hol tart a fejlesztés, vagy hogy milyen formában kapjuk azt meg, egyelőre csak találgatás tárgya. Korábban szó esett róla, hogy önálló játékként jelenhet meg, de az sem kizárt, hogy csak PlayStation 5 gépeken élvezhetjük majd. Druckmannból azonban egy árva szót sem lehetett kihúzni ezzel a témával kapcsolatban, így marad továbbra is a bizonytalanság. Reméljük, hamarosan hivatalos megerősítést is nyernek a pletykák.

Amennyiben nektek eddig kimaradt volna a játék, mi csak ajánlani tudjuk. A végigjátszásig érdemes elkerülni a tematikus fórumokat, az internet egy veszélyes hely, tele spoilerekkel.

Szerző
Szarka Roland

2003 karácsonyán egy PlayStation 1-et találtam a fa alatt, és azóta se eresztenek a játékok, így a gamer rovat csapatát próbálom erősíteni.

Szólj hozzá!

Közelgő események

Még több a témában...