Marvel Kapitány

A Ms. Marvel újdonsült sztárja, Iman Vellani nem kimondottan nagy Marvel Kapitány rajongó

A Marvel Kapitány nem mindenkit győzött meg.

A tegnapi bejelentés után néhány szemfüles rajongó máris kiszúrta, hogy a Ms. Marvel Disney+ sorozat fiatal sztárja nem rajong a Marvel Kapitány-filmért. A Letterboxd közösségi oldalt lapozva fellapozták Vellani könyvtárát is, és ha már Marvel Kapitányt tartja legnagyobb példaképének Ms. Marvel karaktere, arra voltak kíváncsiak a rajongók, hogy a Brie Larson főszereplésével készült önálló filmet mennyire pontozta. Az már biztos, hogy nem tartozik a kedvencei közzé, hiszen az ötből csak két pontot adott rá. De van egy kis szépséghibája az egésznek.

Sokaknak tegnap estig ismeretlen volt Vellani neve, ami nem meglepő. Most először látjuk majd nagy hollywoodi alkotásban, és így már érthető, hogy miért kap ekkora figyelmet a tinédzser. A Screen Rant lett figyelmes az értékelésre, miközben Vellani Letterboxd oldalát lapozták. Itt azonban érdemes megjegyezni, hogy még azelőtt pontozta a filmet, hogy azt bemutatták volna a mozikban (februári dátum szerepel, miközben a film csak március elején jött ki). De az is kiderült ebből, a két csillaggal nem Brie Larson alakítását akarta jutalmazni, hanem magát a filmet, mert elmondása szerint nagy rajongója a színésznőnek.

A Marvel Kapitány nemcsak Vellaninak volt kiábrándító, sok rajongót nem győzött meg, amit jól tükröz a 79%-os értékelés a Rotten Tomatoes oldalon is. Sok film kibékülne ilyen magas pontszámmal, azonban ez viszonylag alacsonynak számít a Marvel Studios alkotásai között. Larson nagyszerű volt Carol Danvers szerepében, jó kis eredettörténetet kapott a karakter, a film pedig tele volt nem várt alkotói döntésekkel. Ezek mellett a Skrullokat hősöknek állították be, és még arra is kaptunk választ, mikor és hogyan vesztette el bal szeme világát Nick Fury.

Iman Vellani
Total
2
Shares
Previous Article
Electro

Irány a Multiverzum! Jamie Foxx a tárgyalások végén tart Electro visszatéréséről Marvel Moziverzum berkein belül

Next Article
Doctor Strange

Benedict Cumberbatch elárulta, mikor kezdődik a Doctor Strange az őrület multiverzumában forgatása

Related Posts

Ne maradj le a hírekről, kövess minket a Facebook-on is!