A Microsoft már májusban kijátszhatja az utolsó kártyáit az új Xbox(ok)ról

A redmondi cég lehet hogy nem várja meg az E3 idejét és begyújtja a rakétákat.

A redmondi cég lehet hogy nem várja meg az E3 idejét és begyújtja a rakétákat.

Az elején szögezzük le: semmi más nincs, csak pletyka (még a borítókép is csak egy reddites felhasználó munkája). Ahogy közeledünk az év vége felé (fura ezt leírni április végén), úgy jönnek egyre vadabbul a találgatások a még mindig kérdőjelekkel teli következő generációról. A Microsoft jól áll ebben a kérdésben, gyakorlatilag már majdnem mindent tudunk az új konzoljukról, egyedül az ár és a pontos időpont hiányzik még nagyon. De valóban csak ennyi?

A jó fülesekkel rendelkező, MS közeli Windows Central folyamatosan a köztudatban tartja, hogy létezik egy Lockhart kódnevű masina, amely tulajdonképp az Xbox Series S lesz. Vagyis az a gép, amit régóta pletykálnak, hogy kb. a One X szintjén van (vagy attól picit jobb) és olcsó alternatíva lehet a nextgenre vágyó, de szűk pénztárcájú rétegeknek (s akkor valóban logikus is volna a One X gyártásának leállítása).

A lap értesülései szerint a Microsoft már jövő hónapban leleplezheti a másik gépet, és ki tudja még mi mást is. Sokan sutyorognak egy nagyszabású bemutatóról, ahol az említett gépen kívül nextgen játékokból (Hellblade II, Halo Infinite, a Playground Games RPG-je, akár Fable akár nem) mutatna többet és talán a végső árról is lerántaná a leplet. Hogy mindez igaz-e, ezt az idő fogja eldönteni – nem kell már sokat aludni májusig.

Total
0
Shares
Previous Article
HBO Max

Május végén indul az HBO Max új streamingszolgáltató

Next Article
Venom

Végre filmcímet kapott a Venom 2., sajnos azonban eltolták a bemutatót

Related Posts

Ne maradj le a hírekről, kövess minket a Facebook-on is!