A Microsoft éppen egy idei AAA játék megszerzésén ügyködik

Két nagyobb jelölt is méltán pályázhat erre a címre.

Nem telik el szinte nap, hogy ne hallanánk valami újat a Microsoft játékos részlege felől. Amennyire nem voltak produktívak az előző generációban, most annyira szeretnének ők lenni az a platform, amire a legtöbb kiváló alkotás érkezik. Láthatjuk, milyen gyorsan is bővül az Xbox Game Studios. Az előző hét folyamán már írtunk is róla, hogy további stúdiófelvásárlások vannak náluk terítéken. Most egy informátor talán egy ilyenről árulhatott el egy picit többet.

A Defining Duke podcast tegnapi adásában hangzott el, hogy a Microsoft egy olyan stúdió felvásárlásában van benne éppen nyakig, aminek már van egy beharangozott idén érkező AAA alkotása. Gyorsan hozzá is tették, hogy több ott dolgozó ismerősük van, így az információ eléggé biztos forrásból származik. Melyik is lehet ez a titokzatos kiadó és játék kombináció?

Az egyik tipp az ukrán GSC Game World lehet és vele együtt a Stalker 2. Pontosan tudjuk, hogy nagyon erősen húznak mostanság a redmondiakhoz és a fentebb jelzett alkotás valamilyen szintű exkluzivitása is már biztosra vehető. Másik szintén eléggé valószínű jelölt a lengyel Techland lenne a Dying Light 2-vel. Mint tudhatjuk, vannak ott bőven problémák a készítés során, azonban a Microsoft felügyelete segíthetne ezen. Főleg, hogy rengeteg korábbi CD Projekt RED alkalmazott keres új otthon után, így ott ilyen körülmények között meg is találhatnák azt.

Total
1
Shares
Previous Article

Még idén érkezhet egy új Star Wars játék

Next Article
Fekete Párduc

Ryan Coogler egy Fekete Párduc spin-off Disney+ sorozaton dolgozik

Related Posts