Főoldal Filmek A Marvelek tesztvetítései káoszba fulladtak, ezért több hetes újraforgatást tartottak
Filmek

A Marvelek tesztvetítései káoszba fulladtak, ezért több hetes újraforgatást tartottak

Folytatódik az MCU drámája, és a Marvelek lehet a következő nagy melléfogás.

1.1k
Marvelek
Forrás: Marvel Studios

A Marvelek bemutatójára már nem kell sokat várni, mivel az MCU legújabb mozifilmjét jövő héten mutatják be a mozikban. A kezdetektől fogva gondok nehezítették a munkát, és ezt nem sikerült megoldani. Nagyon úgy fest, hogy komoly gondok vannak a filmmel, mivel a tesztvetítéseken rossz kritikákat kapott a film, a stúdió ezért úgy döntött, hogy többhetes pótforgatást tart.

A Variety átfogó jelentéséből kiderült, hogy válságban az MCU. A cikk szerint négy héten keresztül tartottak pótforgatást a Marvel Kapitány folytatásához, miután a tesztvetítések visszajelzései alapján a történet kész rémálom volt, teljesen kusza, követhetetlen. Ráadásul tavaly júniusban nyilvános tesztvetítést tartottak Texasban, hogy felmérjék az érdeklődést az ötödik fázis, és annak egyik filmje iránt. A tesztvetítés közönsége közepesre értékelte a filmet, és a rajongók sem voltak elragadtatva a végeredménytől, sokan legfeljebb átlagosnak ítéltek a folytatást.

A riportban egy bennfentes kulisszák mögötti dolgokról mesélt, valamint kritikát fogalmazott meg a Marvelek rendezőjével, Nia DaCosta-val szemben a forgatáson tett viselkedése miatt. Miközben még javában dolgoztak az utolsó simításokon, DaCosta Londonba költözött, hogy a közelgő Hedda című drámán dolgozzon, amelyben a Creed- és a Thor-franchise sztárja, Tessa Thompson is szerepel. “Ha egy 250 millió dolláros filmet rendezel, elég furcsa, hogy a rendező néhány hónappal a forgatás előtt távozik” – mondta a bennfentes. DaCosta korábban elismerte, hogy átadta a Marvel Studios elnökének, Kevin Feige-nek az irányítást a Marvelek című film felett. A rendezővel kapcsolatban voltak fenntartások, amikor megkapta a projektet, s úgy tűnik, hogy a fiatal rendezőnek túl nagy falatnak bizonyult levezényelni egy ilyen nagy költségvetésű projektet, mint a Marvelek.

Emellett a Marvelek premierjét kétszer is el kellett csúsztatni, mielőtt 2023. november 9-én végre mozikba kerül. Eredetileg A Hangya és a Darázs: Kvantumánia időpontjában jött volna ki, majd először júliusra, végül novemberre került a bemutató, hogy a stábnak több ideje maradjon a projekt tökéletesítésére. A gyártási problémák mellett a rajongókban ellenérzéseket váltott ki a film főszereplőjét alakító Brie Larson, és még arról is olvashattunk, hogy miatta kellett eltolni a premiert – de egy bennfentes ezt cáfolta. A hírek szerint a színésznő “kiábrándult” a karakterből.

Marvelek
Forrás: Marvel Studios
Szerző
Kévés Bence Mihály

A filmek és sorozatok varázslatos világába csöppentem, és az élet túl rövid ahhoz, hogy rossz filmeket nézzünk.

Szólj hozzá!

Közelgő események

Még több a témában...

Penge
Filmek

Lelépett a Mahershala Ali főszereplésével érkező Penge rendezője

A Penge újabb problémával nézz szembe, távozott a rendező.

Deadpool & Rozsomák
Filmek

A Deadpool & Rozsomák lesz a filmsorozat leghosszabb őrültsége

Deadpool és Rozsomák őrültségét valószínűleg ennél tovább is elnéznék a rajongók.