Főoldal Filmek Egy bennfentes cáfolja a vádakat, miszerint Brie Larson miatt kellett elhalasztani a Marvelek bemutatóját, állítólag a tesztvetítések is pozitívak voltak
Filmek

Egy bennfentes cáfolja a vádakat, miszerint Brie Larson miatt kellett elhalasztani a Marvelek bemutatóját, állítólag a tesztvetítések is pozitívak voltak

Hónapokkal eltolták a Marvelek bemutatóját, de a pontos okát máig nem nevezte meg a Marvel Studios.

554
Marvel Kapitány

Nemrég még arról adtak hangot, hogy gondok lehetnek a Marvel Kapitány folytatása körül. Egy hónapja a Marvel Studios több hónappal elhalasztotta a film premierjét, majd múlt héten arról kezdtek pletykálni, hogy a döntés hátterében szerepet játszhatott Brie Larson viselkedése, aki több színésztársával is összetűzésbe került a forgatáson. Ezt most egy megbízható bennfentes megcáfolta.

Néhány nappal ezelőtt a The Wrap egykori riportere, Jeff Sneider azt állította, hogy a Marvelek sztárja, Brie Larson egy “rémálom” volt a forgatáson. Sneider azt hangoztatta, hogy Larson nem jött ki a társakkal a forgatáson, és ebben részben az játszott szerepet, hogy nem szeretett volna osztozkodni a főszerepen. A tudósító úgy fogalmazott, hogy az Oscar-díjas színésznő dívaként viselkedett.

Bár Sneider az elmúlt években többször is pontos információval szolgált, ezúttal feltehetően melléfogott. A pletyka után más külföldi portálok is próbáltak utánajárni a dolgoknak, köztük a ComicBookMovie. A lap informátora megerősítette, hogy az egész történet badarság. Éppen az ellenkezőjéről számolt be, a zűrzavar helyett minden a lehető legnagyobb rendben van, és a stúdió azért halasztotta el a bemutató időpontját, hogy a vizuális effektusok csapatának több ideje maradjon befejezni az utómunkát. Ennek sokan örülni fognak, hiszen az elmúlt években rengeteg kritika érte a stúdiót a látványért. A döntésben szerepet játszhatott A Hangya és a Darázs: Kvantumánia pocsék szereplése, és a nagyon gyenge látványvilág.

A bennfentes egy másik fontos dologról is beszámolt, hogy “[a] film több pozitív dicséretet kapott a tesztvetítések után, mint más MCU-filmek idén… a szexista YouTuberek Larsont arra használják, hogy a szexisták és rasszisták kegyeit elnyerjék [és] [Jeff Sneider] sem különbözik ettől”.

Csak az idő mondja meg, hogy kinek lesz igaza, de itt jegyeznénk meg, hogy eddig soha nem hallottunk arról, hogy nehéz lenne Larsonnal dolgozni. Az igazság valahol középen lehet, amit biztosan tudunk, hogy a Marvelek bemutatójára november 9-én kerül sor a mozikban.

Marvel Kapitány 2.
Szerző
Kévés Bence Mihály

A filmek és sorozatok varázslatos világába csöppentem, és az élet túl rövid ahhoz, hogy rossz filmeket nézzünk.

Szólj hozzá!

Közelgő események

Még több a témában...

Penge
Filmek

Lelépett a Mahershala Ali főszereplésével érkező Penge rendezője

A Penge újabb problémával néz szembe, távozott a rendező.

Deadpool & Rozsomák
Filmek

A Deadpool & Rozsomák lesz a filmsorozat leghosszabb őrültsége

Deadpool és Rozsomák őrültségét valószínűleg ennél tovább is elnéznék a rajongók.