Főoldal Filmek A bérgyilkos szerepében Keanu Reeves egy kisebb pihenőre megy a John Wick: 4. felvonás után
Filmek

A bérgyilkos szerepében Keanu Reeves egy kisebb pihenőre megy a John Wick: 4. felvonás után

John Wicknek is jár egy kis szünet, ezért a John Wick: 4. felvonás után szabadságra megy a bérgyilkos.

452
John Wick: 4. felvonás

A John Wick-franchise hamarosan újabb résszel gazdagodik, de ez még nem jelenti a széria végét, mert több mint valószínű, hogy készül majd ötödik rész is belőle, csak előtte beiktatnak egy kis pihenőt kedvenc bérgyilkosunknak. Chad Stahelski rendező ugyani elmondta, hogy Keanu Reeves karaktere a negyedik rész után szünetet tart.

Stahelski a The Hollywood Reporternek nyilatkozva elárulta, hogy ő és Keanu is “végeztek” egyelőre John Wick világával, és pihenőre mennek. A rendező azonban nyitva hagyta az ajtót, hogy a jövőben további filmek készüljenek.

A mi fejünkben Keanu és én egyelőre befejeztük. Pihentetjük a John Wicket. Biztos vagyok benne, hogy a stúdiónak van egy terve. Ha mindenki imádja, és nagyot megy, akkor nyugodt percek várnánk ránk. A Wickek valami furcsa oknál fogva mindig a legkésőbbi megjelenési dátumot kapják Japánban. Mindig három hónappal később. Ha ezúttal is így lesz, akkor csinálunk egy japán turnét, és szeptemberben adjuk ki a filmet. Keanu és én elutazunk Tokióba, leülünk az Imperial Hotel Scotch bárjában, és megkérdezzük: “Mit gondoltok?”. Megiszunk pár 20 éves whiskyt, és szalvétákra írunk néhány ötletet. Ha ezek az ötletek megragadnak, talán filmet készítünk.

Chad Stahelski

Stahelski és Reeves már majdnem 10 évet töltött John Wick világában, az első film 2014-es megjelenése óta együtt dolgoztak valamennyi filmen. Még ha Stahelski és Reeves egyelőre be is fejezték a filmsorozatot, a John Wick világa akkor is folytatódik. A John Wick: 4. felvonás után egy spin-off filmet terveznek bemutatni Ballerina címmel, amelyben Ana de Armas mellett több más John Wick-főszereplő is feltűnik majd, köztük Reeves és Ian McShane.

A negyedik részt rendezte Chad Stahelski, a forgatókönyvet írta Shay Hatten és Michael Finch, akik Derek Kolstadtól vették át a stafétabotot. A producerek Basil Iwanyk, Erica Lee és Stahelski, Reeves és Louise Rosner pedig executive producerek lesznek. A film 2023. március 23-án érkezik a mozikba.

John Wick: 4. felvonás
Szerző
Kévés Bence Mihály

A filmek és sorozatok varázslatos világába csöppentem, és az élet túl rövid ahhoz, hogy rossz filmeket nézzünk.

Szólj hozzá!

Közelgő események

Még több a témában...

John Wick: 4. felvonás
Filmek

Donnie Yen visszatér a John Wick új spinoff-filmjében

Újabb fejezettel gazdagodik a bérgyilkosok világa.

Sonic, a sündisznó 3.
Filmek

Kiderült, melyik karaktert szinkronizálja Keanu Reeves a Sonic, a sündisznó 3. részében

Keanu Reeves nem is akármelyik karaktert szinkronizálja a Sonic, a sündisznó 3....

John Wick: 4. felvonás
Filmek

Keanu Reeves külön kérte, hogy úgy végződjék a John Wick: 4. felvonás

Nem egyértelmű a John Wick: 4. felvonás befejezése, hogy meghalt vagy életben...