Főoldal Filmek Brie Larson miatt kellett eltolni a Marvelek bemutatóját?
Filmek

Brie Larson miatt kellett eltolni a Marvelek bemutatóját?

Hónapokkal eltolták a Marvelek bemutatóját, és állítólag Brie Larson tehet róla.

417
Brie Larson Marvel Kapitány

A Marvel Kapitány folytatását, a Marvelek című film bemutatóját február közepén sokadik alkalommal kellett elhalasztani. A Brie Larson főszereplésével forgatott filmet 2023. július 28-án szerette volna bemutatni a Marvel Studios, de csak 2023. november 10-én válthatunk rá jegyet. A stúdió hivatalos közleményt nem adott ki, miért kellett elcsúsztatni a premiert, de egy új pletyka szerint a késés oka valójában a film sztárjának, Brie Larsonnak a viselkedése.

A The Hot Mic legújabb epizódjából beszéltek a halasztás okáról. A házigazda Jeff Sneider szerint a késés abból ered, hogy a produkció körül hatalmas a káosz. Larson viselkedését rémálomként jellemezte, és állítólag a forgatáson többször is összevitatkozott Teyonah Parisszel, aki Monica Rambeau-t fogja játszani a filmben. Sneider arra nem tért ki, hogy ez a viselkedés pontosan hogyan befolyásolhatta az utómunkálatokat, és miért kellett eltolni hónapokkal a bemutatót.

Ez ellentmond a The Wrap korábbi értesüléseivel, miszerint azért csúsztattak, hogy több idő álljon rendelkezésre az utómunkálatokra. A stúdiót többször érte kritika az elmúlt években a hanyag és befejezetlen VFX-munkák miatt, amire a legutóbbi példa A Hangya és a Darázs: Kvantumánia volt. Bármi is legyen az igazság, abban mindenki egyetért, hogy a VFX-re fordított több idő csak jót jelenthet.

A Marvelek nemrég megjelent szinopszisa alapján a filmben Carol Danvers, Monica Rambeau és Kamala Khan összefogása lesz látható. A film a Marvel Studios három projektjének – Marvel Kapitány, WandaVízió és Ms. Marvel – közvetlen folytatása. A filmben visszatér Nick Fury is, Samuel L. Jackson a hat epizódos Disney+ sorozat, a Titkos invázió után újra eljátssza a szerepet a Marvelek mellett.

“Carol Danvers alias Marvel Kapitány visszaszerezte identitását a zsarnoki Kree-től, és bosszút állt a Legfelsőbb Intelligencián. Ám a nem szándékolt következmények miatt Carol egy destabilizált univerzum terhét viseli” – olvasható a szinopszisban. “Amikor a feladatai nyomán egy rendellenes féregjárathoz vezet a hős útja, ami egy Kree forradalmárhoz kapcsolódik, az ereje összefonódik Jersey City szuperrajongójának, Kamala Khan, alias Ms. Marvel és Carol elhidegült unokahúgának, Monica Rambeau kapitánynak az erejével. A triónak össze kell fognia, és megtanulni csapatban dolgozni, hogy Marvelek néven megmentsék az univerzumot.”

Marvel Kapitány
Szerző
Kévés Bence Mihály

A filmek és sorozatok varázslatos világába csöppentem, és az élet túl rövid ahhoz, hogy rossz filmeket nézzünk.

2 Hozzászólások

Budapest Comic Con

Közelgő események

Még több a témában...

Venom 2. - Vérontó
Filmek

A Venom 3. forgatási fotója árulkodik arról, hogy a film kapcsolódik az MCU eseményeihez

Eddig csak találgattunk, most a Venom 3. kulisszák mögötti fotója megerősítette a...