Főoldal Filmek A Marvel Studios hónapokkal eltolta a Marvelek bemutatóját
Filmek

A Marvel Studios hónapokkal eltolta a Marvelek bemutatóját

A film bemutatója jóval hátrébb került a naptárban, de bemutatták a film első hivatalos poszterét.

306
Marvel Kapitány

Beigazolódni látszanak azok a hírek, miszerint Bob Iger visszatérésével komoly változások történnek nemcsak a Disneynél, hanem a vállalathoz tartozó más stúdióknál, köztük a Marvel Studiosnál. A héten már beszámoltunk arról, hogy az idei évre tervezett öt sorozatból mindössze kettőt fognak bemutatni a Disney+ streamingszolgáltatón, aminek csak örülni lehet, mert minden változtatás azt sugallja, hogy a mennyiség helyett ismét a minőség kaphat szerepet.

Erre szüksége is lesz a stúdiónak, hiszen a Marvel Moziverzum eddig olajozottan működő gépezetébe porszem került a korábbi években, a sorozatok és a mozifilmek meglehetősen nyögvenyelősre sikerültek. Még mindig nem bontakozott ki a nagy körkép, hogy mire készülnek a The Multiverse Saga alatt, nincsenek összefüggések az egyes produkciók között, és jelentős minőségi visszaesést figyelhetünk meg. Ezt igazolják A Hangya és a Darázs: Kvantumánia kritikái, ami a kritikákat összesítő oldalon megkapta a “romlott” jelzőtt.

Az MCU következő filmje A galaxis őrzői volume 3. lesz május elején, ezt követte volna nyáron a Marvel Kapitány folytatása, amit most a stúdió eléggé eltolt a naptárban. A Marvel Studios 2023. július 28-áról 2023. november 10-ére halasztotta a Marvelek című filmet. Hogy enyhítsék a csalódottságot, bemutatták a film első poszterét, amin a “Magasabbra. Tovább. Gyorsabban. Együtt.” felirat olvasható, illetve maguk a főszereplők: a Brie Larson által megformált Carol Danvers, mint Marvel Kapitány, Iman Vellani által bemutatott Ms. Mavel, valamint Teyonah Parris mint Monica Rambeau láthatók.

Nem marad üresen a július 28-ai időpont a naptárban, ugyanis a Disney beszúrta a Kísértetkastély élőszereplős feldolgozás premierjét, amiben olyan sztárok szerepelnek, mint Jamie Lee Curtis, Owen Wilson, Danny DeVito és még sokan mások. A Disney eredetileg 2023. augusztus 11-én tervezte bemutatni a filmet a mozikban.

A Marvel Kapitány folytatásáról egyelőre nem sokat tudunk, mindössze annyit sikerült kibogarászni a beszámolókból, hogy a Disney+ Ms. Marvel-sorozatának eseményei után veszi fel a fonalat, ahol Kamala és Carol helyet cseréltek. A 2022-es D23 Expón zárt ajtók mögött levetítették a Marvelek első trailerét, amelynek nagy része a SABER űrállomáson játszódott, ahol Nick Fury tartózkodik a Pókember: Idegenben stáblista alatti jelenetében. Felvételeket láthattunk még Carol és Kamala összefonódásáról, és ebben találta magát Monica Rambeau is.

A Hangya és a Darázs: Kvantumánia már a mozikban, és a következő MCU-filmre sem kell már sokat várni, hiszen A galaxis őrzői volume 3. 2023. május 4-én kerül bemutatásra a mozikban.

Szerző
Kévés Bence Mihály

A filmek és sorozatok varázslatos világába csöppentem, és az élet túl rövid ahhoz, hogy rossz filmeket nézzünk.

Szólj hozzá!

Budapest Comic Con

Közelgő események

Még több a témában...

Venom 2. - Vérontó
Filmek

A Venom 3. forgatási fotója árulkodik arról, hogy a film kapcsolódik az MCU eseményeihez

Eddig csak találgattunk, most a Venom 3. kulisszák mögötti fotója megerősítette a...