Főoldal Filmek A Ghost of Tsushima rendezője örömmel újságolta el, hogy elkészültek a forgatókönyvvel
Filmek

A Ghost of Tsushima rendezője örömmel újságolta el, hogy elkészültek a forgatókönyvvel

Elkészültek a Ghost of Tsushima adaptációjának forgatókönyvével, minden kész a forgatásra.

749
Ghost of Tsushima
Forrás: PlayStation

Lassan három éve annak, hogy bejelentették a PlayStation nagysikerű videójátékának filmes adaptációját. Az utóbbi időben alig hallottunk valamit a készülő projektről, sokan már a vészharangot kongatták, hogy a nagy lelkesedés ellenére nem lesz belőle semmi. A napokban azonban Chad Stahelski rendező ígéretes hírekkel szolgált.

A Screen Rant hírportálnak nyilatkozva Stahelski elárulta, hogy időközben nem csak a forgatókönyvvel készültek el, de a filmadaptáció mögött álló kreatív csapat kész továbblépni, amint véget ér a SAG-AFTRA, azaz a színészek céhe sztrájkja. Ez csak azt jelentheti, hogy a szereplőválogatás után jöhet a forgatás.

Kezünkben egy forgatókönyv, és nagyon közel vagyunk ahhoz, hogy ezzel kapcsolatban is összeszedjük magunkat. A fejlesztés mindig trükkös. A stúdiók, a sztrájkok, a színészek beosztása és a felderítés. Ki kell tartani a dolgok mellett, csak így működik. Azt hiszem, a két dolog, ami a legközelebb áll hozzám és a legjobban érdekel, a Hegylakó és a Ghost of Tsushima. Mindkettő elképesztő, csodálatos alapanyag, a Ghost története ráadásul minden idők egyik kedvenc terméke.

Chad Stahelski

Persze a direktor kissé homályosan fogalmazott, hogy mikor kerülhet mozikba a film, de ettől függetlenül jó hallani ezeket az optimista nyilatkozatokat. Legutóbb augusztusban beszéltek a projektről, amikor Stahelski elárulta, hogy a teljes film japánul lesz. Még márciusban azt mondta, hogy reméli, hogy “nem csak megéri, hanem meg is haladja” a játék látványvilágát, ami rendkívül magasra teszi a lécet.

Az ambíciózus tervek és pozitív nyilatkozatok ellenére még mindig nincs megjelenési dátum vagy időablak, amikor műsorra kerülhet a film, de Stahelski szavaiból arra lehet következtetni, hogy már nem kell sokat várni erre az információra sem.

Szerző
Kévés Bence Mihály

A filmek és sorozatok varázslatos világába csöppentem, és az élet túl rövid ahhoz, hogy rossz filmeket nézzünk.

Szólj hozzá!

Közelgő események

Még több a témában...

John Wick: 4. felvonás
Filmek

A John Wick: 4. felvonás alternatív befejezése nem nyerte el a közönség tetszését a tesztvetítésen

A közönségnek mindkét befejezést levetítették, de nem voltak elragadtatva az alternatív befejezéstől.

John Wick: 4. felvonás
BREAKINGFilmkritikák

John Wick: 4. felvonás kritika

A John Wick: 4. felvonás új szintre emeli a műfajt, amit akciófilmnek...