Főoldal Filmek A Marvel Studios új gonosztevőt keres Kang, a Hódító mellé
Filmek

A Marvel Studios új gonosztevőt keres Kang, a Hódító mellé

Várjunk csak! Nem kukázták teljesen Jonathan Majors karakterét, mert Kang, a Hódító még visszatér.

415
A Hangya és a Darázs: Kvantumánia
Forrás: Marvel Studios

Kang, a Hódító ideje talán még nem járt le a Marvel Moziverzumban! Az eredeti tervek szerint Kang lett volna a The Multiverse Saga szupergonosza az Őrült Titán után, és egyúttal a következő két Bosszúállók-film főellensége is, azonban Jonathan Majors családon belüli bántalmazási ügye és a színész letartóztatása átírta a stúdió tervét.

A korábbi hírekkel ellentétben egy új pletyka szerint a Marvel Studios nem kukázta teljesen a gonosztevőt, hanem új főellenséget keres mellé a folytatásra. A rajongók kíváncsian várják a részleteket, hogy a történtek fényében hogyan írja át a sztorit a stúdió, és milyen szerepet kap Kang, a Hódító a történetben. Majors kirúgása után semmi hivatalos közleményt nem adott ki a stúdió, ám a legújabb hírek szerint szeretnének eltávolodni a karaktertől, és egy új gonoszt behozni.

Ez azonban nem jelenti azt, hogy mindazt kukába dobnák, amit eddig felépítettek, s teljesen eltörölnék a karaktert. A bennfentes hírében álló DanielRPK értesülései szerint a Marvel meg akarja tartani Kangot – egy újraosztott szerepben – a következő Bosszúállók-film gonosztevőjeként, de szeretnének egy másik gonosztevőt, akivel osztozik a reflektorfényben. Arról egyelőre nincs szó, hogy milyen karakter csatlakozna hozzá főgonoszként.

A legnagyobb név, akit a rajongók a következő Bosszúállók-filmbe várnak Kang helyére, az Doctor Doom. Mivel a karakter nagy szerepet játszott a Titkos háborúkban, a karaktert felvezethetik a korábban A Kang-dinasztia című filmnek hívott előzményben. Egyelőre nem úgy fest, hogy Doctor Doom szerepet kap a következő Bosszúállók-film előtt, bár arról egy ideje pletykálnak, hogy esetleg a Fantasztikus Négyes végén láthatjuk egy rövid időre a gonosztevőt.

A legkézenfekvőbb választás, hogy Gugu Mbatha-Raw visszatér Ravonna Renslayer szerepében. A képregényekben Kang közeli társa, a színésznő pedig a Loki című sorozatban nyújtott kiemelkedő alakítást. Szerepe a következő filmben jó szolgálatot tehetne, hogy elterelje a figyelmet Kangról anélkül, hogy túl sokat hozzátenne, és hiányozna a folytatásban.

Nincs hír arról, hogy a Marvel kit fog Majors helyére állítani. A pletykák szerint a stúdió a Fear the Walking Dead sztárját, Colman Domingót szemelte ki a szerepre, sőt, maga a színész is elismerte, hogy örömmel fogadná a beszélgetést. Bár azt, hogy végül ki kapja meg a szerepet, még csak találgatni lehet.

A Hangya és a Darázs: Kvantumánia
Forrás: Marvel Studios
Szerző
Kévés Bence Mihály

A filmek és sorozatok varázslatos világába csöppentem, és az élet túl rövid ahhoz, hogy rossz filmeket nézzünk.

1 Hozzászólás

Közelgő események

Még több a témában...

Venom - Az utolsó menet
Filmek

A Venom – Az utolsó menet feltárja a szimbióták eredetét, a szimbióták teremtőjét?

Venom és a szimbióták teremtője, a sötétség ura is szerepet kaphat a...

Deadpool & Rozsomák
Filmek

Rekordbevétellel nyithat a Deadpool & Rozsomák

Történelmi jelentőségű lehet a Deadpool & Rozsomák nyitóhétvégéjre.

Penge
Filmek

Lelépett a Mahershala Ali főszereplésével érkező Penge rendezője

A Penge újabb problémával néz szembe, távozott a rendező.