Főoldal Filmek A Marvel Studios novemberről jövő évre halaszthatta a Penge forgatását
Filmek

A Marvel Studios novemberről jövő évre halaszthatta a Penge forgatását

Nagy valószínűséggel idén már nem forog a Penge.

529
Penge

A Marvel Studios még 2019 nyarán, a San Diego-i Comic-Con alatt jelentette be a projektet, de eddig nem valósult meg. Majd a múlt héten egészen érdekes híreket olvashattunk a Penge kapcsán, mivel a legfrissebb beszámolók szerint a film forgatása több mint valószínű, hogy a jövő évre tolódik, miután Bassam Tariq rendző nemrég távozott a projekt éléről, és a forgatókönyvvel is komoly gondok lehetnek.

Nemrég tudtuk meg, hogy a Penge rendezője, Bassam Tariq úgy döntött, feláll a Marvel Studios várva várt rebootjának székéből. Azóta rengeteg beszámoló látott napvilágot arról, hogy ez mit jelent a filmre nézve: állítások szerint problémák lehetnek a forgatókönyvvel is, és más pletykák szerint a színfalak mögött egyre nagyobb a frusztráció, ami Kevin Feige feszült tempójának köszönhető. A film főszereplője is ideges a dolgok jelen állása alapján.

Eredetileg úgy tervezték, hogy a kamerákat most novemberben kapcsolják be. Mivel a forgatókönyvet állítólag átírják, és nincs rendező, ez nagyon valószínűtlennek tűnik, és több forrás is azt állítja, hogy a forgatás januárra tolódott. Ez egybecseng a nemrégiben megjelent hírekkel, amelyek szerint a jelentkezéseket már nem fogadják el, mivel a Penge munkálatai csak tavasszal kezdődnek. A filmet tervek szerint 2023. november 3-án mutatják be, így azonban a stúdiónak kapkodnia kell, különben a Marvel Moziverzum ötödik fázisa újabb csúszással néz szembe.

Jelen állás szerint nem tűnik valószínűnek, hogy a Penge a tervek szerint jövőre megjelenik, ami kár, tekintve, hogy a filmre már a 2019-es Comic-Conon történt bejelentése óta várunk.

A Marvel Studios nagyon nehéz időszak elé néz, és tagadhatatlan, hogy a The Infinity Saga csúcspontja után egy kisebb visszaesés tapasztalható a 4. fázisnál. A tavalyi évtől kezdve már nemcsak mozifilmeket, hanem tévésorozatokat is gyárt a Marvel Studios, a fő probléma viszont az, hogy ezek a műsorok nem kapcsolódnak szorosan egymáshoz, még nem állt össze a történet egy nagy kerek egésszé.

Penge
Szerző
Kévés Bence Mihály

A filmek és sorozatok varázslatos világába csöppentem, és az élet túl rövid ahhoz, hogy rossz filmeket nézzünk.

Szólj hozzá!

Közelgő események

Még több a témában...

The Falcon and the Winter Soldier
Filmek

Mikor és hány órás lesz a Marvel Studios panelje a San Diego-i Comic-Conon?

Megerősítést kapott a Marvel Studios prezentációja a San Diego-i Comic-Conon.