Főoldal Filmek A Marvel Studios leállította a Penge előkészületét, mivel jelenleg is keresik az új rendezőt
Filmek

A Marvel Studios leállította a Penge előkészületét, mivel jelenleg is keresik az új rendezőt

Minden időt arra szeretnék fordítani, hogy új rendezőt találjanak a Penge élére.

352
Penge

Mahershala Ali főszereplésével bejelentett a Penge körül kialakult problémák lavinát indítottak el. Az este folyamán a Disney több film bemutatóját is eltolta a Marvel Studios ütemtervében. Hónapokkal később kerül csak bemutatásra a Deadpool 3., a Fantasztikus Négyes és közel 7 hónapot kell várnunk a Bosszúállók: Titkos háború premierjére is.

Az elmúlt hetekben másról sem lehetett olvasni, hogy komoly gondok vannak a Penge történetével. Előbb a rendező mondta vissza a projektet, majd később a forgatókönyvvel akadtak gondok, és a hírek szerint a nulláról fogják átírni a rettentően karcsú történetet. A főszereplő sincs kibékülve a helyzettel, Ali frusztrált a dolgok állása miatt.

A The Hollywood Reporter értesülései szerint a Marvel Studios ideiglenesen leállította a Penge forgatásával kapcsolatos előkészületeket, miután Bassam Tariq rendező távozott a projektről. Tariq körülbelül két héttel ezelőtt hagyta ott a projektet, a film gyártási ütemtervében bekövetkezett folyamatos változásokra hivatkozva. A projekt forgatását eredetileg idén novemberben kezdték volna el a Georgia államban található atlantai stúdióban.

A Penge történetét jelenleg teljesen átírják, amin Beau DeMayo dolgozik majd, aki korábban olyan projekteken munkálkodott, mint a Neflix gyártású Vaják vagy éppen a Marvel Studios készítésű Holdlovag. A Marvel reméli, hogy a következő hetekben újra sínen lesz a projekt, és 2023 elején elkezdődhet a forgatás.

Hivatalos bejelentés még nincs, de nem valószínű, hogy a Penge mozikba kerül 2023. november 3-án, mivel a Marvel Studios most az idő nagy részét arra szeretné fordítani, hogy megtalálják Tariq utódját. A nyomás óriási a stúdió vállán, nem szeretnék összedobni a filmet, amire a rajongók már évek óta várnak. Egy, a projekthez közel álló személy úgy fogalmazott, hogy “tényleg jól meg akarják csinálni”, ezért csúsztathatják el a premiert.

A Penge szereplőgárdájában jelenleg úgy fest, hogy Mahershala Ali játssza a címszereplő vámpírvadászt, Delroy Lindo, Aaron Pierre és Milan Ray szerepéről pedig eddig még nem esett szó. Egyelőre nem tudni, hogy az ütemtervben kialakult menetrendi változás milyen hatással lesz a színészekre, tudják-e vállalni továbbra is a szerepet.

Penge
Szerző
Kévés Bence Mihály

A filmek és sorozatok varázslatos világába csöppentem, és az élet túl rövid ahhoz, hogy rossz filmeket nézzünk.

Szólj hozzá!

Budapest Comic Con

Közelgő események