Wide Screen
Image default
Filmek

A Marvel hősök közül ki hány percet szerepelt a Bosszúállók: Végjátékban?

Összeszámolták nekünk, hogy ki hány percet töltött képernyőn a Bosszúállók: Végjáték fináléjában.

Egy fináléról lévén szó talán nem meglepő, hogy valamennyi Marvel karaktert felvonultattak az elmúlt 10 évből a Bosszúállók: Végjátékban, akivel valamelyik filmben találkoztunk a Marvel Moziverzumban. A szerepek leosztása között voltak egészen kis, de akadtak kiemelkedő szerepek is, szinte már Oscar-díjért induló alakítások – legalábbis a Russo testvérek szerint Robert Downey Jr. Vasember alakítása díjat érdemelne Hollywood legnagyobb gáláján.

A Bosszúállók: Végtelen háború és a Végjáték előtt Anthony és Joe Russo rendezőpáros elárulta, hogy a két film összesen 67 szuperhőst fog felvonultatni, és lesznek olyan jelenetek, melyekben akár 30 hősnél is több lesz látható. Már a Végtelen háborúban is láttunk erre példát Vakandában, de a Végjáték nagyszabású fináléja még azon is túltett. A nagy végjátékban mindenki kivette részét, nem hiányzott senki sem, most pedig ideje összegezni, hogy ki hány percet volt képernyőn a Végjátékban.

A sort Okoye zárja, ő mindösszesen csak 6 percet kapott, azt is film végén, de annál fontosabb szerepet, hiszen ő volt az, aki leszúrta a filmben Corvus Glaive-t, a Fekete Rend vezetőjét. Doctor Strange barátja, Wong is kevés időt kapott a filmben, akárcsak Okoye, ő is 6 percet kapott, ami egyben elszomorító is, hiszen ő túlélte Thanos csettintését. Az utolsó harmadot Valkűr zárja, aki összesen három részben tűnt fel, de így is csak 8 percre. Talán majd egy folytatásban még viszont látjuk Újasgard legújabb uralkodóját.

Talán a Bosszúállók: Végjáték egyik legnagyobb meglepetése és csalódása volt, hogy Marvel Kapitánynak ilyen kis szerep jutott (15 perc). Mire a film elkezdődött, a Bosszúállók megismerték Carol Danverst, aki segített legyőzni Thanost kétszer is, a film közben is láttuk pár percre. Marvel Kapitány háttérbe szorításával Russoék igazából csak az eredeti hat Bosszúállóra szerettek volna fókuszálni.

Marvel Kapitány

Még több a témában...

Kiderült, hogy ki lesz A galaxis őrzői 2 gaztevője?

Több női szuperhősfilm van készülőben a Marvel Moziverzumban

Kévés Bence Mihály

Tom Hardy kedvenc jelenetét kivágták a Venomból

Kévés Bence Mihály

A weboldalon cookie-kat használunk, amik segítenek minket a lehető legjobb szolgáltatások nyújtásában. Weboldalunk további használatával jóváhagyja, hogy cookie-kat használjunk. Elfogad Tovább