Vasember

A Marvel bemutatta az új Vasember páncélt, és senki sem vette észre

A Vasember páncél egy modern változata látható, ami a Mark 80-as nevet kapta.

A Vasember páncél egy modern változata látható, ami a Mark 80-as nevet kapta.

Annak ellenére, hogy Tony Stark már nincs köztük a Marvel Moziverzumban, hiszen a Bosszúállók: Végjáték végén feláldozta magát az univerzum jövőjéért, akadnak még érdekességek, köztük egy új páncél. Bármennyire is tűnik meglepőnek, a Marvel Studios és a Disney már hónapokkal korábban leleplezte az új Vasember páncélt (a Mark 80-ast), ami lehetőséget nyithat a Marvel számára a folytatásra nézve, akár még Robert Downey Jr. is visszatérhet, legalábbis szinkronhang formájában, ahogy arról Jeff Goldblum néhány hónapja már utalt.

Most hogy mindenki otthon tölti idejét, olyan részletekre is felfigyelhetünk, amiket eddig nem vettük észre. A Disney+ streamingszolgáltató korábban bemutatott egy dokumentumfilmet a Marvel Studios jövőjéről, beleértve néhány felvételt az élőszereplős sorozatokról is, a WandaVision és a The Falcon and the Winter Soldier, vagy a What If…? animációs sorozatról, ami a Marvel Moziverzum alternatív valóságát vázolja majd, például mi történt volna, ha Vasember az első Bosszúállók-filmben nem tér vissza a Földre, hanem a Sakaaron köt ki.

Miközben az új animációs sorozat terveit mutatták a kisfilmben, lerántották a leplet az új Vasember páncélról, de mivel tényleg csak egy pillanatra volt képen, senkinek sem szúrt szemet. A tervek között ott van még a fiatalabb Howard Stark is, aki nagyon hasonlít Dominic Cooper színészhez, aki Tony Stark apját játszotta az Amerika kapitány: Az első bosszúálló filmben.

A Vasember páncél új tervei viszont túlságosan fejlettnek tűnik Howard idejére, ami pedig kizár néhány forgatókönyvet. A What If…? egyik epizódjában Peggy Carter beveszi a szuperkatona szérumot, és ő lesz Captain Britain, miközben Steve Rogers a Vasember páncélt öltené magára ebben a verzióban? Jól hangzik, a baj csak az, hogy a terven látott páncél sokkal modernebbnek tűnik az 1940-es évek technikájához.

Amit viszont elmondhatunk ezen a ponton, hogy a What If…? 2021 nyarán debütál, az új páncélt pedig hamarosan a nyilvánosság előtt is bemutatják, a kaliforniai Élménypark legújabb látványosságán, a Bosszúállók Kampusz épületében életnagyságban is megnézhetik a rajongók hamarosan.

Total
8
Shares
Previous Article

Szerződést és új játékából részletet villantott az Inside fejlesztője

Next Article
Fekete Özvegy

A Disney megerősítette, moziban szeretnék bemutatni a Fekete Özvegy-filmet

Related Posts

Ne maradj le a hírekről, kövess minket a Facebook-on is!