Főoldal Filmek A majmok bolygója rendezője cáfolta, hogy reboot lenne a következő rész
Filmek

A majmok bolygója rendezője cáfolta, hogy reboot lenne a következő rész

A korábbi hírekkel ellentétben a Disney mégsem egy A majmok bolygója franchise rebootján dolgozik, hanem Cézár legendájának folytatásán.

789
A majmok bolygója

A korábbi hírekkel ellentétben a Disney mégsem egy A majmok bolygója franchise rebootján dolgozik, hanem Cézár legendájának folytatásán.

Futótűzként terjedt végig az interneten, miszerint a Disney kútba készül dobni Matt Reeves hagyatékát, és új alapokra helyezik a franchise jövőjét. Most ezt a következő rész rendezője megcáfolta, erről szó sincs, a stúdióval közösen ott folytatják, ahol A majmok bolygója: Háború befejeződött, vagyis Cézár halálával.

Még jóval a Disney és a 20th Century Fox egyesítése előtt, 2017-ben jelentették be, hogy a következő rész élére Az útvesztő trilógia frontemberét, Wes Ball rendezőt kérték fel, de nem sokat beszéltek a franchise tizedik részéről, egészen eddig a hétig, amikor újrakezdésről szóltak a hírek. Ebbe csatlakozott most be a film rendezője, aki Twitteren vetett véget a pletykának.

A filmes újságíróknak soha nem volt még ilyen könnyű dolguk, hogy kapcsolatba lépjenek a tényleges emberekkel, akik valóban tudják… de talán manapság pont az a cél, hogy NE ellenőrizzék a tényeket? Függetlenül ettől, semmi ok az aggodalomra, nem törekszem meglepetésre, de nyugodtan mondhatom, hogy Cézár öröksége folytatódik…

Az első pletykákat még decemberben olvashattuk, hogy Ball egy teljesen új A majmok bolygója-filmen kezdett dolgozni, ami talán a széria újrakezdését is jelentheti, de szerencsére erről szó sincs, és amit annyira megszerettünk az elmúlt évtizedben, nem kell kidobnunk.

Szerző
Kévés Bence Mihály

A filmek és sorozatok varázslatos világába csöppentem, és az élet túl rövid ahhoz, hogy rossz filmeket nézzünk.

Szólj hozzá!

Közelgő események

Még több a témában...

A majmok bolygója: A birodalom
Filmkritikák

A majmok bolygója: A birodalom kritika

Egy méltó és a franchise egyik legjobb része lett A majmok bolygója:...

A majmok bolygója: A birodalom
Filmek

A majmok bolygója: A birodalom eredeti címéről beszélt Wes Ball rendező

Egy új trilógia kezdete lehet A majmok bolygója: A birodalom.

A majmok bolygója: A birodalom
Filmek

A rendező elárulta, mikor és hol játszódik A majmok bolygója: A birodalom

Szakít a hagyománnyal, s teljesen új helyszínen játszódik A majmok bolygója: A...