A majmok bolygója

A majmok bolygója rendezője cáfolta, hogy reboot lenne a következő rész

A korábbi hírekkel ellentétben a Disney mégsem egy A majmok bolygója franchise rebootján dolgozik, hanem Cézár legendájának folytatásán.

A korábbi hírekkel ellentétben a Disney mégsem egy A majmok bolygója franchise rebootján dolgozik, hanem Cézár legendájának folytatásán.

Futótűzként terjedt végig az interneten, miszerint a Disney kútba készül dobni Matt Reeves hagyatékát, és új alapokra helyezik a franchise jövőjét. Most ezt a következő rész rendezője megcáfolta, erről szó sincs, a stúdióval közösen ott folytatják, ahol A majmok bolygója: Háború befejeződött, vagyis Cézár halálával.

Még jóval a Disney és a 20th Century Fox egyesítése előtt, 2017-ben jelentették be, hogy a következő rész élére Az útvesztő trilógia frontemberét, Wes Ball rendezőt kérték fel, de nem sokat beszéltek a franchise tizedik részéről, egészen eddig a hétig, amikor újrakezdésről szóltak a hírek. Ebbe csatlakozott most be a film rendezője, aki Twitteren vetett véget a pletykának.

A filmes újságíróknak soha nem volt még ilyen könnyű dolguk, hogy kapcsolatba lépjenek a tényleges emberekkel, akik valóban tudják… de talán manapság pont az a cél, hogy NE ellenőrizzék a tényeket? Függetlenül ettől, semmi ok az aggodalomra, nem törekszem meglepetésre, de nyugodtan mondhatom, hogy Cézár öröksége folytatódik…

Az első pletykákat még decemberben olvashattuk, hogy Ball egy teljesen új A majmok bolygója-filmen kezdett dolgozni, ami talán a széria újrakezdését is jelentheti, de szerencsére erről szó sincs, és amit annyira megszerettünk az elmúlt évtizedben, nem kell kidobnunk.

Total
30
Shares
Previous Article
Ahsoka

A klónok háborúja készítője, Dave Filoni tisztázta, hogy Ahsoka életben van-e

Next Article

JÁTÉKTESZT: Zombi Army 4: Dead War

Related Posts

Ne maradj le a hírekről, kövess minket a Facebook-on is!