Főoldal Filmek A Disney készítőinél prioritást élveznek az Avatar és A majmok bolygója folytatásai
Filmek

A Disney készítőinél prioritást élveznek az Avatar és A majmok bolygója folytatásai

A legfrissebb hírek szerint a The Walt Disney nem mondott le az Avatar és A majmok bolygója franchise folytatásairól, sőt, elsőbbséget élveznek a mikiegeres cégnél.

409
Disney

A legfrissebb hírek szerint a The Walt Disney nem mondott le az Avatar és A majmok bolygója franchise folytatásairól, sőt, elsőbbséget élveznek a mikiegeres cégnél.

A Disney részvényesei tegnap tartották a negyedéves összeülést, ahol többek között azzal a szörnyű ténnyel kellett szembesülniük, hogy a 20th Century Fox felvásárlásával rögtön egy 170 milliós veszteséget kell elkönyvelniük a harmadik negyedévre, amiért elsősorban az X-Men: Sötét Főnixet okolják. Azért nem kell sajnálnunk a stúdiót, ahogy mondani szokták van pénz lóvéra, de azért némi változtatást sürgetnek a részvényesek.

Az első ilyen intézkedés lehet, hogy a Disney a frissen megszerzett franchise-ok folytatásaira szeretne összpontosítani, így James Cameron jelenleg is készülő Avatar-folytatásai és a nagysikerű A majmok bolygója új trilógia folytatása mindennél előkelőbb helyet foglal el a tervezés alatt álló filmek sorában. Bob Iger most először mondta ki, hogy A majmok bolygója: Háború után is van jövője a filmszériának, és további folytatásokat fog kapni a franchise.

[penci_blockquote style=”style-3″ align=”none” author=”Bob Iger”]Új irányban, és egy teljesen új fejlesztési folyamat veszi kezdetét az arra kijelölt csapattal az élén.[/penci_blockquote]

A Fox felvásárlása előtt a stúdió már ígéretet tett új Alien– és Az útvesztő-filmekre, de hogy ezekből mit készítenek el, és mit hagynak a tervezőasztalon, az még a jövő zenéje, bár Ridley Scott az Alien franchise atyja lelkesedése töretlen az Alien: Covenant után is.

Disney Alien Kingsman A majmok bolygója

Szerző
Kévés Bence Mihály

A filmek és sorozatok varázslatos világába csöppentem, és az élet túl rövid ahhoz, hogy rossz filmeket nézzünk.

Szólj hozzá!

Közelgő események

Még több a témában...

Marvel's Spider-Man 2
PlayStation

A Marvel’s Spider-Man lett minden idők legsikeresebb szuperhősös játéka

A Disney vezérigazgatója ismertette a videójátékos eredményeket és terveket.

Előzetesek

Bejelentették a Vaiana folytatását, a premierdátummal együtt

Maui és Vaiana hamarosan újra útra kelnek! Itt az első teaser előzetes...

Fortnite Marvel
BREAKINGJátékok

A Disney milliárdokat fektet a Fortnite videójátékba

A Disney több évre szóló milliárd dolláros üzletet kötött az Epic Games-szel.