Wide Screen
Image default
Filmek

A Disney készítőinél prioritást élveznek az Avatar és A majmok bolygója folytatásai

A legfrissebb hírek szerint a The Walt Disney nem mondott le az Avatar és A majmok bolygója franchise folytatásairól, sőt, elsőbbséget élveznek a mikiegeres cégnél.

A Disney részvényesei tegnap tartották a negyedéves összeülést, ahol többek között azzal a szörnyű ténnyel kellett szembesülniük, hogy a 20th Century Fox felvásárlásával rögtön egy 170 milliós veszteséget kell elkönyvelniük a harmadik negyedévre, amiért elsősorban az X-Men: Sötét Főnixet okolják. Azért nem kell sajnálnunk a stúdiót, ahogy mondani szokták van pénz lóvéra, de azért némi változtatást sürgetnek a részvényesek.

Az első ilyen intézkedés lehet, hogy a Disney a frissen megszerzett franchise-ok folytatásaira szeretne összpontosítani, így James Cameron jelenleg is készülő Avatar-folytatásai és a nagysikerű A majmok bolygója új trilógia folytatása mindennél előkelőbb helyet foglal el a tervezés alatt álló filmek sorában. Bob Iger most először mondta ki, hogy A majmok bolygója: Háború után is van jövője a filmszériának, és további folytatásokat fog kapni a franchise.

Új irányban, és egy teljesen új fejlesztési folyamat veszi kezdetét az arra kijelölt csapattal az élén.

Bob Iger

A Fox felvásárlása előtt a stúdió már ígéretet tett új Alien– és Az útvesztő-filmekre, de hogy ezekből mit készítenek el, és mit hagynak a tervezőasztalon, az még a jövő zenéje, bár Ridley Scott az Alien franchise atyja lelkesedése töretlen az Alien: Covenant után is.

Disney Alien Kingsman A majmok bolygója

Még több a témában...

Chewie beköszönt Emilia Clarke videójában

Kévés Bence Mihály

Többet látunk Vaderből a legújabb Zsivány Egyes előzetesben

Kévés Bence Mihály

Érdekes húzócímek kerültek elő a LucasArts kincsesládájából

A weboldalon cookie-kat használunk, amik segítenek minket a lehető legjobb szolgáltatások nyújtásában. Weboldalunk további használatával jóváhagyja, hogy cookie-kat használjunk. Elfogad Tovább