Wide Screen
Image default
Filmek

A Disney készítőinél prioritást élveznek az Avatar és A majmok bolygója folytatásai

A legfrissebb hírek szerint a The Walt Disney nem mondott le az Avatar és A majmok bolygója franchise folytatásairól, sőt, elsőbbséget élveznek a mikiegeres cégnél.

A legfrissebb hírek szerint a The Walt Disney nem mondott le az Avatar és A majmok bolygója franchise folytatásairól, sőt, elsőbbséget élveznek a mikiegeres cégnél.

A Disney részvényesei tegnap tartották a negyedéves összeülést, ahol többek között azzal a szörnyű ténnyel kellett szembesülniük, hogy a 20th Century Fox felvásárlásával rögtön egy 170 milliós veszteséget kell elkönyvelniük a harmadik negyedévre, amiért elsősorban az X-Men: Sötét Főnixet okolják. Azért nem kell sajnálnunk a stúdiót, ahogy mondani szokták van pénz lóvéra, de azért némi változtatást sürgetnek a részvényesek.

Az első ilyen intézkedés lehet, hogy a Disney a frissen megszerzett franchise-ok folytatásaira szeretne összpontosítani, így James Cameron jelenleg is készülő Avatar-folytatásai és a nagysikerű A majmok bolygója új trilógia folytatása mindennél előkelőbb helyet foglal el a tervezés alatt álló filmek sorában. Bob Iger most először mondta ki, hogy A majmok bolygója: Háború után is van jövője a filmszériának, és további folytatásokat fog kapni a franchise.

Új irányban, és egy teljesen új fejlesztési folyamat veszi kezdetét az arra kijelölt csapattal az élén.

Bob Iger

A Fox felvásárlása előtt a stúdió már ígéretet tett új Alien– és Az útvesztő-filmekre, de hogy ezekből mit készítenek el, és mit hagynak a tervezőasztalon, az még a jövő zenéje, bár Ridley Scott az Alien franchise atyja lelkesedése töretlen az Alien: Covenant után is.

Disney Alien Kingsman A majmok bolygója

Még több a témában...

Disney-filmek reggeltől estig – tölts egy mesés napot az HBO-val!

Kévés Bence Mihály

A Disney ismét eltolta a Mulan premierjét

Vigh Martin

Margot Robbie lesz az új A Karib-tenger kalózai főszereplője

Kévés Bence Mihály

Úgy tűnik, hogy Adblock kiegészítőt használsz, blokkolod a hirdetéseket.

Segítsd a munkánkat azzal, hogy engedélyezed a weboldalon megjelenő hirdetéseket.

Zárd be, ha nem szeretnél támogatni minket | Segítség? Kapcsolat