A Disney teljesen rebootolhatja A majmok bolygója franchiset

Újraéledhet a legendás sorozat.

Újraéledhet a legendás sorozat.

Úgy tűnik, hogy a franchise rajongói reménykedhetnek, külföldi sajtóértesülések szerint ugyanis több, korábban a Fox által gondozott sorozat is folytatódhat a Disney égisze alatt, ezek egyike pedig A majmok bolygója lehet. A hírek szerint azonban ebben az esetben nem folytatásról, sokkal inkább teljes újraszabásról lesz szó.

A projekttel kapcsolatban néhány név már fel is merült, Daniel Torrence álmodhatja meg a designt, Wes Ball pedig a sztoriért lesz felelős. A Disney tehát minden bizonnyal teljesen új alapokra helyezheti a franchise-t, vadonatúj alkotókkal. Ez azért is tűnhet logikus döntésnek, mert a Fox által elindított, ám már a mikiegeres cég által befejezett projektek eddig nem igazán sültek el jól, financiálisan legalábbis, gondoljunk csak az Ad Astrára, illetve a Sötét Főnixre.

Az első Majmok bolygója– filmet 1968-ban mutatták be, Tim Burton 2001-ben Mark Wahlberg főszereplésével dirigált rebootot. Utóbbi alkotás azonban nem lett hatalmas siker. A Fox által gondozott 2011-es verzió esetében a rendezői széket Rupert Wyatt foglalta el, Caesar szerepében pedig Andy Serkis tündökölt. Az ezt követő két részre aztán Matt Reeves vette át a stafétát. Akinek következő projektje a Robert Pattinson főszereplésében forgó The Batman lesz, melynek keretein belül Serkisszel is ismét együtt dolgozhat.

Érdekesnek ígérkezik tehát a franchise újraélesztése, ti mit gondoltok, a Disney ez alkalommal sikerrel jár?

Total
4
Shares
Previous Article

KRITIKA: A vadon hívó szava

Next Article
Vérontó

Már forgatási videót is kaptunk Woody Harrelson karakteréről a Venom 2. forgatásáról

Related Posts

Ne maradj le a hírekről, kövess minket a Facebook-on is!