Loki

A Loki két karaktere is cameozik egyet a Doctor Strange az őrület multiverzumában?

Tényleg egy őrült kalandnak ígérkezik a film.

Több pletyka is született már a Doctor Strange folytatásával kapcsolatban. Az nem kérdés, hogy a WandaVision című sorozat után Skarlát Boszorkány visszatér a filmben, de megint csak pletykákra hagyatkozva, állítólag ő lesz a nemezis, miközben az utolsó felvonásban a Fox érában készült X-Men-filmek egyik nagy karaktere is bemutatkozik. A legújabb hírek szerint pedig a nagy sikernek örvendő Loki Disney+ sorozatából is lesznek vendégek.

Sokak szerint annyira nem meglepő, hogy a Loki-sorozat két kulcsfontosságú szereplője visszatér a filmben, hiszen Michael Waldron vezető író egyben a Doctor Strange az őrület multiverzumában című film írója is, persze ez még nem jelenti azt, hogy kötelező visszahozni szereplőket. A Loki fináléjában a Csínytevés istene egy alternatív idősíkban rekedt, miközben Mobius végignézte, ahogy számtalan új valóság születik. Sylvie eközben egyedül maradt, s pengéjét belevágta He Who Remains karakterben (a hódító Kang egyik variánsába), s ezzel beindította az események láncát.

A The DisInsider Show a hét pletykájának kiáltotta ki, miszerint Owen Wilson és Sophie Di Martino karakterei, azaz Mobius és Sylvie visszatérnek a Doctor Strange második részében. Természetesen hivatalos forrásból nem erősítették meg, ugyanakkor a film cselekménye megalapozhat a Loki már berendelt 2. évada előtt. A film könnyedén „megmenekítheti” Lokit, aki így visszatérhet az Idővariációs Hatósághoz. Érdekes módon nem esik szó Tom Hiddlestonról Loki szerepében.

Loki

Korábban megerősítést kapott, hogy America Chavez is csatlakozik majd a két főszereplőhöz, akit Xochitl Gomez fog eljátszani majd. Egy időben arról is pletykáltak, hogy Rémálom lehet a főellenség. A Loki és a Pókember: Nincs hazaút előzetese után tisztában vagyunk, hogy a Multiverzum milyen nagy szerepet kap a folytatásban, történetesen a Doctor Strange második részében. Egy interjúban Elizabeth Olsen elárulta, hogy a forgatásig fogalma sem volt arról, mire készül a stúdió.

Doctor Strange az őrület multiverzumában bemutatóját 2022. március 25-ére halasztották.

Total
23
Shares
Previous Article
Különösen veszélyes bűnözők

Különösen veszélyes bűnözők előzetese bemutatja Hollywood topcsapatát: A Szikla, Ryan Reynolds és Gal Gadot

Next Article
Pókember: Nincs hazaút

Charlie Cox odaszúrt a teóriagyártóknak, hogy Matt Murdock karakterét láttuk-e a Pókember: Nincs hazaút előzetesében

Related Posts