Főoldal Előzetesek A Különösen veszélyes bűnözök új jelenetében A Szikla próbálja bilincsbe verni Gal Gadotot, de felsül
Előzetesek

A Különösen veszélyes bűnözök új jelenetében A Szikla próbálja bilincsbe verni Gal Gadotot, de felsül

A sztárparádé november elején érkezik a Netflixre.

556

A Netflix érezhetően igyekszik filmes téren is erősíteni, több nagy sztár csatlakozott a projektjeikhez, rendezők írtak alá több filmre szóló szerződést a szolgáltatóval. Ennek a folyamatnak az egyik legjobb példája a Különösen veszélyes bűnözők (Red Notice) című film, ami a streamingszolgáltató egyik legnagyobb költségvetésű produkciója lesz. A filmben olyan A-listás sztárok kaptak helyet, mint Gal Gadotot, Ryan Raynoldsot és Dwayne Johnsont.

Természetesen a Tudum rendezvényen a Netflix mutatott egy új videót a Különösen veszélyes bűnözők című filmből. A szórakoztató klipben Johnson és Reynolds karakterei megpróbálják letartóztatni Gadotot, csakhogy időközben rádöbbennek, ez nem lesz egy sétagalopp feladat, és súlyosan alulmaradnak mindketten, miközben próbálják megállítani Gadotot. Vicc tárgyát képezi továbbá a jelenetben, hogy Johnson feladata lenne megvédeni a felbecsülhetetlen értékű műtárgyakat, miközben mindhárman törnek-zúznak a régiségek között. A jelenetből tökéletesen átjött a három főszereplő karizmája.

Még nyár elején kaptunk meg az első hivatalos képet a három főszereplőről, majd szeptemberben az előzetes is befutott. A filmet rendezte Rawson Marshall Thurber ül, ő írta egyébként az alkotás szkriptjét is. Thurbernek köszönhetjük az utóbbi évek egyik legjobb humorú filmjét, a Családi üzelmeket, szóval kíváncsian várjuk, most mire viszi Gal Gadot, Ryan Reynolds és Dwayne Johnson triójával. Az eddig látottak alapján egy jó hangulatú heist-mozira számíthatunk a három sztár lubickolásával. Magáról a sztoriról annyit lehet tudni, hogy Gadot és Reynolds két hírhedt bűnözőt játszik majd, akik nyomába a Johnson által alakított ügynök ered. Sok kalamajkára és akcióra lehet számítani, illetve nyilván jó néhány látványos jelenetre!

A Red Notice az Interpol által kiadott nemzetközi riasztása és a világ legkeresettebb személyeinek levadászására és elfogására szólítja fel a szerveket. De amikor egy rablás összehozza az FBI színekben jeleskedő, kiemelkedő profilozót (Dwayne Johnson) és a két rivális bűnözőt (Gal Gadot és Ryan Reynolds), ember legyen a talpán, aki meg tudja jósolni, mi fog történni.

Különösen veszélyes bűnözők november 12-én kerül bemutatásra a Netflix streamingszolgáltatón.

Szerző
Kévés Bence Mihály

A filmek és sorozatok varázslatos világába csöppentem, és az élet túl rövid ahhoz, hogy rossz filmeket nézzünk.

Szólj hozzá!

Közelgő események

Még több a témában...