Red Notice

Gal Gadot, Ryan Reynolds és Dwayne Johnson a Netflix eddigi legdrágább filmjében

November 12-én jön a Netflix eddigi legdrágább filmje.

A Netflix érezhetően igyekszik filmes téren is erősíteni, több nagy sztár csatlakozott a projektjeikhez, rendezők írtak alá több filmre szóló szerződést a szolgáltatóval. Ennek a folyamatnak az egyik legjobb példája a Különösen veszélyes bűnözők (Red Notice) című film, melyből megkaptuk az első hivatalos képet. Megcsodálhatjuk a film három főszereplőjét, három gigasztárt, Gal Gadotot, Ryan Raynoldsot és Dwayne Johnsont.

A filmről egyelőre nem sokat tudni, az biztos, hogy a rendezői székben Rawson Marshall Thurber ült, ő írta egyébként az alkotás szkriptjét is, neki köszönhetjük az utóbbi évek egyik legjobb humorú filmjét, a Családi üzelmeket is. Most is egy jó hangulatú heist-mozira számíthatunk, melyben a három sztár lubickolhat majd.

Gal Gadot tűzpiros estélyiben - A Wonder Woman színésznője ilyen szép volt  a gálán - Világsztár | Femina

A sztoriról annyit lehet tudni, hogy Gadot és Reynolds két hírhedt bűnözőt játszik majd, akik nyomába a Johnson által alakított ügynök ered. Sok kalamajkára és akcióra lehet számítani, illetve nyilván jó néhány látványos jelenetre!

Ez volt a Netflix eddigi legdrágább filmje, így érthető módon óriási a várakozás, melyre a színészek egymást zrikáló posztjai is. Az is látszik viszont, hogy fontos volt nekik a projekt, Dwayne Johnosn ugyanis egészen pontosan úgy fogalmazott:

Ez az első streaming-film a karrieremben, és azt akartam, hogy különleges legyen. Nektek csináltuk, a rajongóknak a világ minden pontjáról. Reméljük, élvezitek majd, novemberben találkozunk!

A Különlegesen veszélyes bűnözők november 12-én jön a Netflixre.

Total
1
Shares
Previous Article
A Hangya

Darren Cross, alias Fullánk valamilyen formában, de visszatér A Hangya és a Darázs: Kvantumánia című folytatásban

Next Article
Vaják

Teaser előzetes és plakát kíséretében premierdátumot kapott a Vaják második évada

Related Posts