x
Előzetesek

Különösen veszélyes bűnözők előzetese bemutatja Hollywood topcsapatát: A Szikla, Ryan Reynolds és Gal Gadot

Az akció és a humor garantált a Netflix új filmjében.

  • Publishedszeptember 2, 2021

A Netflix érezhetően igyekszik filmes téren is erősíteni, több nagy sztár csatlakozott a projektjeikhez, rendezők írtak alá több filmre szóló szerződést a szolgáltatóval. Ennek a folyamatnak az egyik legjobb példája a Különösen veszélyes bűnözők (Red Notice) című film, ami a streamingszolgáltató egyik legnagyobb költségvetésű produkciója lesz. A filmben olyan A-listás sztárok kaptak helyet, mint Gal Gadotot, Ryan Raynoldsot és Dwayne Johnsont.

Még nyár elején kaptunk meg az első hivatalos képet a három főszereplőről, néhány perccel korábban pedig látszólag idő előtt kiszivárgott a film első előzetese is. A filmről egyelőre nem sokat tudni, de az biztos, hogy a rendezői székben Rawson Marshall Thurber ült, ő írta egyébként az alkotás szkriptjét is, neki köszönhetjük az utóbbi évek egyik legjobb humorú filmjét, a Családi üzelmeket is. Most is egy jó hangulatú heist-mozira számíthatunk, melyben a három sztár lubickolhat majd. Magáról a sztoriról annyit lehet tudni, hogy Gadot és Reynolds két hírhedt bűnözőt játszik majd, akik nyomába a Johnson által alakított ügynök ered. Sok kalamajkára és akcióra lehet számítani, illetve nyilván jó néhány látványos jelenetre!

A Red Notice az Interpol által kiadott nemzetközi riasztása és a világ legkeresettebb személyeinek levadászására és elfogására szólítja fel a szerveket. De amikor egy rablás összehozza az FBI színekben jeleskedő, kiemelkedő profilozót (Dwayne Johnson) és a két rivális bűnözőt (Gal Gadot és Ryan Reynolds), ember legyen a talpán, aki meg tudja jósolni, mi fog történni.

Különösen veszélyes bűnözők november 12-én kerül bemutatásra a Netflix streamingszolgáltatón.

Written By
Kévés Bence Mihály

Rajongásom a filmek után igazán a 2000-es évek elején kezdődött, ami 2016-tól tartalomgyártásban és kritikaírásban nyilvánul meg a Wide Screen oldalon.