Bosszúállók: Végjáték

A korai tervek szerint ilyen időgéppel utaztak volna a Bosszúállók a Végjátékban

A Bosszúállók: Végjáték koncepciórajzai most azt mutatták meg, hogy a korai tervek szerint milyen lett volna az időgép.

A Bosszúállók: Végjáték koncepciórajzai most azt mutatták meg, hogy a korai tervek szerint milyen lett volna az időgép.

A Marvel Studios majdcsak novemberben készül kiadni egy teljes könyvet a Bosszúállók: Végjáték előkészületéről és annak valamivel több mint 900 órányi forgatásáról, hogy a rajongókat még közelebb hozzák a Marvel Moziverzum grandiózus fináléjának munkálataihoz, most azonban a megjelenés előtt néhány kép kiszivárgott. [penci_related_posts dis_pview=”yes” dis_pdate=”no” title=”Még több a témában…” background=”” border=”” thumbright=”yes” number=”4″ style=”grid” align=”none” withids=”” displayby=”tag” orderby=”rand”]

Amellett hogy a képek alternatív megoldásokkal szemléltetik az időutazásra használt gépet, az is kiderült, hogy a Föld legnagyobb hőseinek a múltba történő visszautazását más és más módszerekkel képzelték el a korai tervek során. A megoldások között találunk olyan tervet is, ami nagyon hasonlított volna a „csettintéshez”, ahogy Thanos áldozatai elporladtak a Végtelen háborúban. De akár azt is felfedezhetjük, hogy milyennek képzelték el Japánt, miközben Ronint kereste Nat, vagy akár San Francisco városról és a sírkövekről is látunk egy-egy skiccet.

MoziShop

Sok tervet végül meghagytak a filmre is, hiszen Scott Lang hasonló állapotban találta az elhagyatott San Franciscót, és Japán sem különbözött nagyban a képektől, azonban kivágott jeleneteket a képek között is találunk Fekete Özvegyről – némelyiket az előzetesekben láttunk csak.

A Bosszúállók: Végjáték már elérhető digitális formában, augusztus 13-ától pedig már lemezes változatban is hazaviheted minden idők talán legjobb szuperhősfilmjét. Kommentben pedig írjátok meg nekünk, hogy ti hányszor néztétek már újra Tony Stark végső csatáját?

Total
30
Shares
Previous Article

A Hidegháborúban játszódna az új Call of Duty is?

Next Article
Marvel Moziverzum 5. fázis

Kiszivárgott néhány premierdátum a Marvel Moziverzum 5. fázis filmjeihez

Related Posts

Ne maradj le a hírekről, kövess minket a Facebook-on is!