Wide Screen
Image default
Filmek

A korai tervek szerint ilyen időgéppel utaztak volna a Bosszúállók a Végjátékban

A Bosszúállók: Végjáték koncepciórajzai most azt mutatták meg, hogy a korai tervek szerint milyen lett volna az időgép.

A Marvel Studios majdcsak novemberben készül kiadni egy teljes könyvet a Bosszúállók: Végjáték előkészületéről és annak valamivel több mint 900 órányi forgatásáról, hogy a rajongókat még közelebb hozzák a Marvel Moziverzum grandiózus fináléjának munkálataihoz, most azonban a megjelenés előtt néhány kép kiszivárgott.

Amellett hogy a képek alternatív megoldásokkal szemléltetik az időutazásra használt gépet, az is kiderült, hogy a Föld legnagyobb hőseinek a múltba történő visszautazását más és más módszerekkel képzelték el a korai tervek során. A megoldások között találunk olyan tervet is, ami nagyon hasonlított volna a „csettintéshez”, ahogy Thanos áldozatai elporladtak a Végtelen háborúban. De akár azt is felfedezhetjük, hogy milyennek képzelték el Japánt, miközben Ronint kereste Nat, vagy akár San Francisco városról és a sírkövekről is látunk egy-egy skiccet.

MoziShop

Sok tervet végül meghagytak a filmre is, hiszen Scott Lang hasonló állapotban találta az elhagyatott San Franciscót, és Japán sem különbözött nagyban a képektől, azonban kivágott jeleneteket a képek között is találunk Fekete Özvegyről – némelyiket az előzetesekben láttunk csak.

A Bosszúállók: Végjáték már elérhető digitális formában, augusztus 13-ától pedig már lemezes változatban is hazaviheted minden idők talán legjobb szuperhősfilmjét. Kommentben pedig írjátok meg nekünk, hogy ti hányszor néztétek már újra Tony Stark végső csatáját?

Még több a témában...

Bob Iger ígéri, hogy a Deadpool a Disney kötelékében is marad R-besorolású

Kévés Bence Mihály

Amit eddig tudunk A galaxis őrzői 2-ről

Kévés Bence Mihály

Menő TV Spotot kapott A galaxis őrzői vol. 2.

A weboldalon cookie-kat használunk, amik segítenek minket a lehető legjobb szolgáltatások nyújtásában. Weboldalunk további használatával jóváhagyja, hogy cookie-kat használjunk. Elfogad Tovább