Főoldal Előzetesek A kaszkadőr legújabb előzetesében mindent láthatunk – konkrétan
Előzetesek

A kaszkadőr legújabb előzetesében mindent láthatunk – konkrétan

Űrcowboyok, idegenek, robbanások, dráma, hihetetlen mutatványok, aranyos kutya és Taylor Swift egy percben.

227

A Ryan Gosling és Emily Blunt főszereplésével készült akció-vígjáték új kedvcsinálót kapott a Super Bowl örömére, s nehezen tudnánk olyan dolgot mondani, ami konkrétan nincsen benne. David Leitch legújabb rendezése egy kaszkadőr (Ryan Gosling) történetét meséli el, aki a szerelem kedvéért mindent bevállal.

Colt Seavers, éppen egy éve hagyta ott a szakmát, hogy a testi és lelki egészségére koncentráljon, csakhogy hamarosan újra csatasorba áll, mikor exe (Emily Blunt) lehetőséget kínál neki egy A-listás sztár (Aaron Taylor Johnson) kaszkadőreként. Azonban hamarosan a produkció megreked, mivel utóbbi felszívódik. Őrült producerekkel és a szerelem súlyával a nyakában Colt megpróbálja feltárni a rejtélyt, s egy hatalmas összeesküvés hálójába repül motorjával.

„Kaszkadőr, és mint minden kaszkadőrt, őt is felrobbantják, lelövik, összetörik, kidobják pár ablakon, vagy épp a legnagyobb magasságokból, mindezt a mi szórakoztatásunkra” – áll a hivatalos leírásban. „És most, egy a karrierjének majdnem véget vető baleset után, ennek a munkásosztálybeli hősnek fel kell kutatnia egy eltűnt filmsztárt, közben felgöngyölíteni egy összeesküvést, és megpróbálnia visszaszerezni élete szerelmét, miközben még mindig a napi munkáját végzi. Mégis mi alakulhatna jól?

A film egyébként az azonos című 80-as évekbeli sorozaton alapul, melyben Colt hihetetlen mutatványokkal győzedelmeskedett Hollywood rosszfiúi felett. David Leitch (A gyilkos járat, John Wick, Deadpool 2) maga is részben kaszkadőr, s nem titkolta, hogy legújabb munkájával szeretné felhívni az emberek figyelmét azokra, akik a hősök a sztárok helyett. Hatalmas az elkötelezettsége a film iránt, így biztosak lehetünk benne, hogy nála jobb kezekben nem is lehetett volna a feldolgozás.

A kaszkadőr (The Fall Guy) elképesztő mutatványaira május 2-től ülhetünk be a mozikba.

A kaszkadőr
Forrás: Universal Pictures
Szerző
Kajtár Virág

A Transformers-szeretete hozta a WS csapatába. 2010 környékén ismerkedett meg az alakváltók világával, hála a Prime szériának, a lelkesedése pedig azóta is töretlen, legyen szó mozgóképről vagy figurákról. 2021-ben kezdett újságírással foglalkozni, jelenleg a Rebo.hu kreatív igazgatója és felelős szerkesztője is. Jelmondata: Soká éljen Starscream!

Szólj hozzá!

Budapest Comic Con

Közelgő események