Főoldal Filmek A Karib-tenger kalózai producerét Johnny Depp visszatéréséről kérdezték
Filmek

A Karib-tenger kalózai producerét Johnny Depp visszatéréséről kérdezték

Készül A Karib-tenger kalózai új része, egyszerre két forgatókönyvön is dolgoznak.

539
A Karib-tenger kalózai

A Karib-tenger kalózai-franchise a Walt Disney egyik legfontosabb alapműve, de a 2017-es A Karib-tenger kalózai: Salazar bosszúja óta nem készült új rész. Több elmélet is született a folytatásról, a Disney időközben egyszerre két projekten is dolgozik. Nem tudni, hogy mit tartogat a jövő, de Jerry Bruckheimer producer nemrég úgy nyilatkozott, hogy “apró lépéseket” tesz a következő rész felé, amiben akár Johnny Depp is visszatérhez.

Bruckheimer biztos volt benne, hogy a cél nem feltétlenül az volt, hogy visszahozzák Depp karakterét, sokkal inkább az, végre elkészüljön a végleges forgatókönyv, amivel elindulhatnak egy új irányba. Amikor az AP Entertainment megkérdezte Depp esetleges visszatéréséről, Bruckheimer annyit felelt, hogy:

Még dolgozunk rajta. Még semmi sem végleges, de továbbra is apró lépésekkel haladunk a forgatókönyv felé.

Jerry Bruckheimer

A Salazar bosszúja megjelenését követően a franchise stagnálni kezdett, mivel az eredeti film mellett ez volt a legalacsonyabb bevételű film, és a franchise legalacsonyabb pontszámát kapta a Rotten Tomatoes összesítése alapján. 2020-ban napvilágot láttak olyan hírek, miszerint a sorozatot egy új, női főszereplőkkel újjáélesztik, amiben Margot Robbie kapta volna a főszerepet. Az elmúlt hónapokban több hír is megjelent a filmről, de Robbie és Bruckheimer egymásnak ellentmondó nyilatkozatokat adott.

Novemberben Robbie a következőket osztotta meg a Vanity Fairrel: “Volt egy ötletünk, és egy ideje, már régóta dolgoztunk rajta, hogy inkább egy női főszereplő legyen – nem teljesen női főszereplő, csak egy másfajta történet -, amiről úgy gondoltuk, hogy nagyon király lett volna. De azt hiszem, nem akarták megcsinálni“.

Erre a megjegyzésekre reagálva Bruckheimer egészen máshogy fogalmazott a Collidernek: “Úgy gondolom, hogy egy bizonyos ponton visszatérünk ehhez a forgatókönyvhöz. Két különböző történetet dolgoztunk ki, és a női főszereplős élvez nagyobb előnyt, úgyhogy azon dolgozunk, hogy megpróbáljuk elkészíteni“.

Bármit is tartogat a jövő a franchise számára, a producer kitart a franchise mellett, legyen szó egy teljesen új kezdetről női főszereplővel az élén vagy a korábbi folytatása, amiben akár Jack Sparrow kapitány is visszatérhet. Bruckheimer nem zárta ki a lehetőségét, hogy Johnny Depp visszatérhet a botránya után, de vajon a Disney mit akar?

Jack Sparrow
Szerző
Kévés Bence Mihály

A filmek és sorozatok varázslatos világába csöppentem, és az élet túl rövid ahhoz, hogy rossz filmeket nézzünk.

Szólj hozzá!

Közelgő események

Még több a témában...

A Karib-tenger kalózai
Filmek

A Disney még mindig nem mondott le arról, hogy elkészüljön A Karib-tenger kalózai Margot Robbie főszereplésével

Jerry Bruckheimer most megerősítette, hogy nem egy, hanem tényleg két különböző film...

A Karib-tenger kalózai
Filmek

Kiszemelték az új A Karib-tenger kalózai főszereplőjét

Az egyik A Karib-tenger kalózai főszereplőjét már keresik a hírek szerint.