Wide Screen
Image default
Filmek

A Jurassic World: Dominion után Atlantiszról forgat Colin Trevorrow

Colin Trevorrow bemutatja az elveszett város legendáját.

Állítólag a Universal Pictures stúdió megkereste Colin Trevorrow rendezőt, ha elkészült a Jurassic World: Dominion franchise befejező résszel, akkor lenne-e kedve maradni egy másik projektre, ami a legendás víz alatti várost, Atlantiszt hivatott bemutatni egy kicsit másmilyen formában. Konkrét részleteket még nem tudni erről a sci-fi/fantasy kategóriába besorolt alkotásról, de minden jel arra enged következtetni, hogy a stúdió nem szeretné elereszteni a rendező kezét.

A Deadline értesülései szerint Trevorrow és a Universal közös tervei komolyak, a direktor már el is kötelezte magát a projektre, aminek megfilmesítésére még a saját Metronome Film Co. cégét is bevonják. A titokzatos Atlantisz-filmet úgy írták le, mint egy thrillert – meglepő, a rendező elmondása szerint a Jurassic World 3. is ebbe a kategóriába sorolható majd -, és a legendával ellentétben a film kissé eltérő módon fogja bemutatni az elveszett város ismert legendáját.

Nem úgy, mint a rejtélyes város korábbi feldolgozásaiban, mint egy víz alatti királyságot, Trevorrow Atlantisz városát egy elveszett kontinensen az Indiai-óceánon, valahol Afrika, India és Óceáni között. Ez egy multikultúrával rendelkező civilizáció, saját fejlett technológiával.

Többet nem árultak el a filmről, de azt már tudni, hogy Dante Harper írja a forgatókönyvet, aki korábban A holnap határa, az Alien: Convenant és a Zsivány Egyes: Egy Star Wars-történet történeteiért is felelt.

Még több a témában...

Egy félelmetes új raptor látható a Jurassic World: Világuralom legújabb forgatási képén

Kévés Bence Mihály

Ilyen feltételek mellett indulhatott újra a Jurassic World legújabb részének forgatása

Vigh Martin

A Universal és az AMC 17 napra csökkentette a premier és a VOD megjelenési közötti ablakot

Kévés Bence Mihály

Úgy tűnik, hogy Adblock kiegészítőt használsz, blokkolod a hirdetéseket.

Segítsd a munkánkat azzal, hogy engedélyezed a weboldalon megjelenő hirdetéseket.

Zárd be, ha nem szeretnél támogatni minket | Segítség? Kapcsolat